zondag 3 mei 2015

stapelreview Essence limited edition; Cinderella

 het heeft even geduurd, maar wachten wordt beloond. eindelijk ligt de limited edition van Essence; Cinderella in de schappen.! toen ik begin februari het pers bericht binnen kreeg, was ik ontzettend enthousiast, alles wat ik toen graag wilde heb ik kunnen bemachtigen.

blush
de blush zit in een rechthoekig, kartonnen doosje en sluit met een magneet-systeem. op de voorkant van de verpakking zie je het kasteel, assepoester en haar glazen muiltje. als je het doosje openklapt, zie je de fee met de koets.

het verbaasde me eigenlijk dat de blush in zo'n klein doosje zit, persoonlijk had ik hem liever gezien in dezelfde verpakking als de highlighter. door de kartonnen verpakking vind ik de blush erg kinderlijk en goedkoop aandoen.

de blush is zachtroze van kleur en vrij subtiel gepigmenteerd, wat zorgt voor een gezonde en natuurlijke blos op je wangen.

€3,39

highlighter
de highlighter zit in een doorzichtig doosje, waar ik persoonlijk een groot fan van ben, want zo kun je meteen zien om welke kleur het gaat. daarbij heeft deze highlighter een prachtig patroon van rozen in de poeder zelf, dus een leuke verpakking is niet eens nodig.!

wat ik wel jammer vind is dat het dekseltje bol is, waardoor stapelen lastig wordt.

de highlighter is zacht van structuur en geeft erg goed af. de highlighter glanst ontzettend mooi en heeft een koele, lichtroze kleur.

de highlighter is ontzettend goed gepigmenteerd, je hebt dus echt niet veel nodig om effect te zien op je gezicht. oppassen dus, anders loop je erbij als een discobol. de highlighter kan ook gebruikt worden op het wenkbrauwbot.

€3,39

oogschaduw palette
toen ik het pers bericht binnen kreeg wilde ik al meteen het oogschaduw palette hebben, helaas moest ik toen nog een hele tijd wachten. er lagen bij ons in het filiaal gelukkig nog genoeg producten.

op de achterkant vind je informatie over het product, aanbreng tips en de naam van het oogschaduw palette; 01 it's more than i ever hoped for.

de verpakking is doorzichtig, ideaal, want zo kun je meteen zien met welke kleuren je te maken hebt. 

bij het palette zit een dubbelzijdige sponsapplicator, zelf ben ik nooit zo'n fan van de bijgeleverde applicators en kwastjes, maar met deze is wel te werken.

het palette bevat 6 kleuren oogschaduw, op de persfoto's was de laatste kleur (helemaal rechts) meer goud afgebeeld dan 'ie in werkelijkheid is.

de pigmentatie is prima, de lichtblauwe oogschaduw vind ik helemaal geweldig.! wat een prachtige kleur, echt assepoester-blauw.

€3,89


ooglook
wat heb ik gebruikt;
- essence cinderella oogschaduw palette #01 it's more than i ever hoped for
(1e, 4e en 5e kleur)
- max factor clump defy mascara
- wimperkruller
- elf liquid eyeliner
- nux jumbo eyepencil #604 milk


nagelstickers
de nagelsticks waren gewoon té schattig.! op elk vel zitten 28 nagelstickers (ik heb ze nageteld, het zijn er echt 28).

01 the stroke of midnight zijn stickers van voor de betovering van de goede fee.

02 it's more than i ever hoped for zijn stickers van na de betovering van de goede fee.

€1,39 per stuk

♥ heb jij iets uit de limited edition; Cinderella van Essence.?


» dit vind je misschien ook leuk;

15 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Wat heb je veel gescoord uit deze LE :) Ik vind de highligher echt prachtig, als ik de collectie hier ergens tegenkom denk ik dat ik die zeker ga scoren. De rest vind ik denk ik toch een beetje kinderachtig...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja de highlighter is echt het mooiste product uit deze limited edition xx liefs

   Verwijderen
 2. Ik vind e highlighter echt super mooi! Ook de nagelstikkers vind ik erg schattig!!
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik-wil-de-blush; NU! Ik ga morgen meteen kijken, ik vind hem zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben echt helemaal onder de indruk van het oogschaduw palette. Ik dacht dat het maar een flut dingetje zou zijn, maar jeetje wat een mooi pigment! De highlighter heb ik zelf ook, ik vind 'm echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De collectie ziet er heel erg leuk uit, en zeker de highlighter vond ik erg tot toen ik hem zag in de winkel...de blush ziet er door de kartonnen verpakking inderdaad een beetje kinderachtig uit en ik denk dat essence hiermee het product zelf echt te kort heeft gedaan....Tja en de nagelstickertjes, die zijn VEEL TE leuk om , even op je nagels te plakken.....leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja, essence had de blush beter niet in een klein, kartonnen doosje kunnen doen. xx liefs

   Verwijderen
 6. Wat zijn de items leuk! Vind de highlighter wat te wit voor mij, maar die blush wauw :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oef, ik geloof dat ik echt nog even terug moet voor die nagelstickers. Wat zijn die schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat een boel items haha, maar erg mooie kleurtjes! Leuke foto's ook :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk dat je veel van deze collectie hebt gekocht! Mij lijkt die highlighter wel wat! Mooie foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow! Dit zijn nog eens veel reviews in één! Maar wel dubbel zo leuk :). Ik vind de oogschaduw erg mooi, maar wel fel! Je hebt een super mooie look mee gemaakt! Nu snap ik waarom deze zo populair zijn bij de beautybloggers!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dankjewel ♥ ik ben erg blij met het oogschaduwpalette en de highlighter. xx liefs

   Verwijderen
 11. Over de losse highlighter had ik best al veel goede dingen gehoord. Maar wauw, het oogschaduwpalette lijkt me echt goed. Wat een pigmentatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Waauw, superleuke collectie! Ik vraag me af of ze hier ook in de winkels liggen! Mooie ooglook heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen