maandag 8 juni 2015

demak up detox challenge (+ unboxing)

 afgelopen vrijdag is de 10-daagse Demak'Up detox challenge gestart. Demak'Up heeft landelijk onderzoek gedaan naar gezichtsreiniging onder vrouwen tussen 20 en 49 jaar en van de resultaten schrok ik eigenlijk best wel.!

zo gaat 41% van de vrouwen wel eens met make-up naar bed en 46% reinigt nauwelijks het gezicht, omdat ze het nut er niet van inzien. dit vind ik persoonlijk een best hoog percentage. zelf reinig ik mijn gezicht elke dag, 's morgens én 's avonds. 

's morgens was ik mijn gezicht eerst met water, daarna ga ik er nog met een micellaire water overheen en daarna breng ik een dagcréme aan.

's avonds stap ik eerst onder de douche om zo veel mogelijk eraf te spoelen, make-up resten haal ik weg met mijn micellaire water en voor ik naar bed ga gebruik ik de tea tree toner spray van lush om echt de allerlaatste restjes weg te halen.

tijdens de 10-daagse Demak'Up detox challenge ligt de focus op de verzorging/reiniging van je gezicht. zelfs als je geen make-up draagt heeft je huid toch reiniging nodig, want onbewust zit je met je handen in je gezicht, telefoon tegen je gezicht, uitlaatgassen etc.


unboxing
als ik de doos open zie ik eerst een vijftal kaarten liggen, op deze kaarten staan diy scrubs, maskertjes en gezichtsreiniging.

onder een dun laagje roze papier kijk ik tegen bovenstaande aan. mijn oog valt meteen op de dopper. deze wil ik al een tijdje erg graag hebben en nu ligt 'ie gewoon voor mijn neus, woehoe.!

ik weet dat ik te weinig drink, daardoor heb ik altijd een flesje spa bij me, maar dat hoeft nu niet meer dankzij de dopper.! dit handige flesje gaat mij helpen bij meer water drinken, want een stralende huid begint van binnen ;)

er zit een rond bakje in met daarin 30 wattenschijfjes met lotion voor het reinigen van je (waterproof) oogmake-up. ik heb nog nooit wattenschijfjes met lotion gehad, hier ben ik dus erg benieuwd naar.

in de doos vind ik een rol grote wattenschijfjes die geschikt is voor de ultragevoelige zones.

en ik vind nog een rol wattenschijfjes, maar dan van normaal formaat.

als laatste zitten er nog twee verpakkingen reinigingsdoekjes in. een voor alle huidtypen en een voor de droge of gevoelige huid.

ondanks dat de challenge al begonnen is kun je nog gewoon meedoen, kijk hier voor meer informatie en tips.

 hoe goed reinig jij jouw gezicht.?

14 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Echt een super leuke box, handig ook zo'n dopper, top! Leuke challenge ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke challenge! Lijken me allemaal fijne producten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk, we hadden precies dezelfde box :) Ik was ook zo blij met de Dopper!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik ben echt intens gelukkig met mijn Dopper ;)

   Verwijderen
 4. Wat een leuke box, zelf reinig in mijn gezicht elke dag 1 maal per dag met lotion, reingingsmelk en lauw water ook gebruik ik regelmatig reinigngsdoekjes, gebruik ik regelmatig maskertjes, scrubjes enz...slapen met make up op doe ik eigenlijk niet, het idee om het wel te doen, daar word ik niet vrolijk van....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. super goed dat je niet gaat slapen met make-up op, ik schrok echt van de cijfers. soms lig ik al in bed en dan heb ik mijn gezicht nog niet gereinigd, hoe lekker ik ook lig, dan ga ik er weer uit om het alsnog te doen.! ♥ xx

   Verwijderen
 5. Leuke inhoud en challenge zelf doe ik vooral veel water drinken en elke ochtend en avond mijn huid reinigen x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat je eraan mee doet. Lijken me fijne producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuke challenge! Die Dopper lijkt me mega handig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke challenge! Zo'n dopper lijkt mij wel erg handig! Ik reinig ook s'ochtends en s'avonds mijn gezicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wauw echt een leuke box, zo leuk dit, coole challenge :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie inhoud en tof dat je hier aan mee doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke box met fijne producten vooral de Dopper is zo handig! Ik drink ook veel te weinig ik vergeet het gewoon haha

  BeantwoordenVerwijderen