donderdag 11 juni 2015

essence lipsticks coral calling & on the catwalk!

 ik koop niet zo heel vaak lipstick van Essence, maar in de afgelopen tijd heb ik er toch twee aangeschaft. op de een of andere manier trokken deze kleuren mijn aandacht, vandaag review ik de kleuren coral calling en on the catwalk! voor jullie.

wat ik al ontzettend vaak heb gezegd en ik blijf het herhalen, maar ik vind het super fijn als je een lipstick helemaal kunt indraaien. op deze manier is de kans op het kapot stoten van de lipstick erg klein.

de long lasting lipsticks van essence zitten in een mat zwarte huls en met een gekleurd streepje aan de zijkant, zodat je meteen kunt zien om welke kleur het gaat.

#01 coral calling is, zoals de naam zelf al zegt, een koraal/perzikroze kleur lipstick. 

#04 on the catwalk! is een donker/oudroze kleur lipstick.

de lipsticks zijn vrij goed gepigmenteerd en de kleur valt prima mee op te bouwen.

#01 coral calling

#04 on the catwalk!

de lipsticks zijn romig en smeren makkelijk uit op mijn lippen, echter benadrukken ze wel heel erg de velletjes op mijn lippen en als je goed kijkt zie je dat de lipsticks bloeden, ofwel iets uitlopen in de lijntjes. ze voelen wel erg prettig aan en drogen mijn lippen niet uit. ze blijven zo'n 2 uur echt goed op je lippen zitten en daarna zul je ze moeten bijstiften.! 

als ik heel eerlijk moet zijn, denk ik niet dat ik deze kleuren er snel bij zal pakken. ik grijp dan liever naar een van mijn mac of l'oreal paris lipsticks.

11 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Jammer dat je ze niet snel er bij zult pakken, ik ben zelf wel echt fan van deze lipsticks!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke revieuw, ik hoor heel veel verschillende meningen over dit product. Ik denk dat ik er ook even naar ga kijken. Het klinkt wel leuk :D. liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke tinten! Ik vind die van Essence erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleuren, maar ik ben net als jij: uiteindelijk pak ik ze nooit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. als het er op aan komt pak ik toch liever een van mijn mac lipsticks of een van l´oreal paris erbij ♥ xx

   Verwijderen
 5. Ik vind de lakjes echt wel leuk en eerlijk gezegd vind ik dat ze niet moeten onderdoen voor MAC lipsticks....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ze hoeven ook niet onder te doen voor de lipsticks van mac, maar persoonlijk vind ik die van mac fijner ♥ xx

   Verwijderen
 6. Beiden kleuren vind ik erg leuk om te zien, maar ik had na de swatch op je hand, van 'on the catwalk"een heel andere verwachting op het gebied van kleur...op je lippen vind ik hem minder mooi dan op de swatch op je hand...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik had on the catwalk zelf donkerder verwacht en ik vind hem op mijn hand ook een stuk mooier dan op mijn lippen ♥ xx

   Verwijderen