dinsdag 9 juni 2015

essence plump no clump! volume mascara

 via facebook volg ik de pagina van Essence en daar kwam deze mascara voorbij, inclusief het resultaat op wimpers. mooie, lange, gesepareerde wimpers, wauw.! een paar dagen later stond ik bij de kruidvat om ze ook in te slaan. vandaag deel ik mijn mening met jullie.

de essence plump no clump is er in twee varianten, namelijk volume mascara en deep black volume mascara.

de ene huls is blauw met oranje/roze letters erop en de andere huls is oranje/roze met blauwe letters erop. door deze kleurtjes vallen ze niet te missen in het schap van essence.

volume mascara
het borsteltje van de volume mascara is groot en recht. het is een rubberen borsteltje met een hoop pinnetjes, dat belooft veel goeds voor de separatie. 

maar het borsteltje neemt veel mascara op, waardoor je hem eerst goed moet afstrijken aan de huls, omdat er anders teveel mascara op je wimpers komt. het resultaat van de mascara vind ik wel oke, maar het is niet wauw. 

deep black volume mascara
het borsteltje van de deep black volume mascara heeft een schuin toelopend einde, is smaller en de pinnetjes zijn iets minder lang. als je goed naar het borsteltje kijkt, zie je hier ook al veel meer mascara tussen zitten. 

het laat mijn wimpers aan elkaar plakken en het geeft ook niet het effect zoals op de afbeelding van essence. 

qua kleur vind ik deep black mooier, maar qua borsteltje vind ik die van de volume mascara fijner. ik vind geen van beide mascara's echt fijn in gebruik. ik heb van mezelf niet zulke lange wimpers en daar is deze mascara gewoon niet geschikt voor, misschien is het effect mooier bij iemand die van nature langere wimpers heeft.

links; volume mascara & rechts; deep black volume mascara

14 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Ik kende deze twee mascara's nog niet. Jammer dat ze niet het gewenste resultaat geven. Ik ben en blijf toch erg tevreden met de L'Oreal masacara's

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De verpakking ziet er heel erg leuk uit....maar het effect nee, dat is inderdaad niet zo heel spectaculair....wel vind ik dat het borsteltje van de volume mascara best mooi de wimperharen separeert

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die eerste heeft wel het borsteltje waar ik van hou! Jammer dat ze wat tegenvallen. Ik hou het bij mijn favo False Lash van Max Factor

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mmmm, bummer! Ik vind de Princess mascara's wel heel fijn en ook super budget!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hmm, hier ben ik nog niet zo enthousiast over. Jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer dat ze niet het resultaat geven dat je graag wilde, opzicht vind ik ze ook niet heel slecht maar het kan beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat jammer dat ze allebei niet echt goed bevallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jammer dat het tegen valt... Je hebt wel hele mooie ogen :). Liefs, Evelijn

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jammer dat ze tegenvallen! Zelf ben ik fan van de mascara's van Maybelline :3 xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb de oranje volume variant. Op zich wel oke, maar zeker niet om over naar huis te schrijven!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het effect van de volume mascara vind ik mooier :) Bij de andere mascara plakken de wimpers inderdaad een beetje aan elkaar, jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jammer dat het je wimpers laat plakken!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat jammer van het resultaat.. Het eerste borsteltje leek me juist zo fijn :P

  BeantwoordenVerwijderen