zaterdag 27 juni 2015

lush lipscrub bubblegum

 toen ik bij de lush aan de kassa stond om mijn tea tree toner af te rekenen, stond er op de toonbank de bubblegum lipscrub. ik rook er aan, terwijl de mevrouw achter de kassa mijn tea tree toner scande en in een tasje deed. ik heb nog een potje lipscrub staan, niet nodig dus, maar hij ruikt zo lekker zoet en je komt niet dagelijks bij de lush. dit zorgde ervoor dat ik een potje van de toonbank griste en hem toch liet afrekenen..

de lipscrub zit in een klein, glazen potje met zwart plastic dekseltje. in een potje zit 25ml lipscrub en hij zit echt tot de rand toe gevuld.

de lipscrub bestaat vooral uit basterdsuiker.

de bubblegum lipscrub ruikt nog zoeter dan het eruit ziet, maar ik ben gek op zoet.! (hij ruikt bijna hetzelfde als snow fairy) ik heb hem ook even geproefd (dit kan gewoon, wees gerust.!) en hij smaakt ook echt superzoet.

maar waar die eigenlijk voor bedoelt is..

scrubben. met mijn vinger ga ik door het potje en vervolgens wrijf ik de scrub over mijn lippen heen, daarna spoel ik het eraf, maar je kunt het ook gewoon opeten. mijn lippen zijn na de scrubsessie velletjes vrij en wat roder van kleur. ik ben erg blij met deze lipscrub en ik gebruik het vooral vlak voordat ik swatch foto's maak van mijn lippen.

Lush lipscrub bubblegum €10,-
na deze lipscrub ben ik ook erg benieuwd naar de popcorn variant, helaas is dit een limited edition en dus momenteel niet verkrijgbaar.

» voordelen;
» potje is tot de rand toe gevuld
» makkelijk in gebruik
» verwijdert alle loszittende velletjes
» irriteert de lippen niet
» gaat lang mee (je hebt niet veel nodig per scrubsessie)
» eetbaar
» dierproefvrij
» handgemaakt van verse ingrediënten

» nadelen;
» €10,00 (hij gaat in verhouding wel lang mee)
» erg zoete geur/smaak, dus als je hier niet van houdt, skippen.
» één jaar houdbaar (ik mag er flink op los scrubben dit jaar, wil ik hem op tijd op krijgen)
» onhygiënisch (je gaat er continu met je vinger in)

gebruik jij wel eens een lipscrub.?

10 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Ik krijg dit potje maar niet op hihi, maar dat is natuurlijk ook wel goed. Ik moet hem wel vaker gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij lijkt mij super fijn alleen de prijs houd me tegen..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De popcorn heb ik gehad, een beetje mix van zoet en zoutig. Op zich wel prima, maar een tubetje vind ik makkelijker.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me een hele fijne scrub, misschien wel een beetje duur..
  Liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dze wil ik ook heel graag hebben! Zelf heb ik een soort dupe gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het klinkt best erg fijn, alleen heb ik zelden velletjes op mijn lippen, en dan zou ik jaren en jaren met zo een potje doen..maar o de kleur is zo leuk, alleen daarom zou je hem al willen hebben..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze scrub heb ik ook al heel lang op het oog alleen ik koop hem steeds niet haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb 'm ook en vind hem heel fijn. Hij is laatst alleen open gegaan in m'n tas waardoor alles onder de scrub lag, dat was iets minder..

  BeantwoordenVerwijderen