donderdag 18 juni 2015

mijn ongebruikte oogschaduws

 'he, dit palette heb ik nog niet gebruikt. oh, deze ook niet. ah, &..' je begrijpt hem denk ik wel, ik kwam in mijn stash een aantal ongebruikte oogschaduws tegen. het leek me leuk om er een post van te maken en voor mezelf meteen een uitdaging; oogschaduws reviewen en ooglooks maken.!

beide paletten zijn van Saffron (gekocht bij de big bazar) en liggen al een tijdje te verstoffen in mijn stash.

oogschaduwpalette van e.l.f. , quattro oogschaduw van de action, een smokey eyes palette van uma en een klein palette van rimmel london.

het naked 2 en naked 3 palette van urban decay, ik heb ze nog nooit gebruikt. waarom.? omdat ik het ontzettend zonde vindt om er een vinger doorheen te halen.

deze beauty van mac heb ik nog niet zo heel lang en er gaat zeker nog een review van komen.! dit is een frost oogschaduw van mac in de kleur deep truth.

een color tattoo in de kleur pink-gold en the nudes palette van maybelline new york. the nudes palette kocht ik afgelopen weekend en is dus mijn nieuwste aanwinst.

dan nog twee all about.. paletten van essence, namelijk deepsea en romance.

ik heb gewoon 5 (.!!) ongebruikte paletten liggen van mua (shame on me). rechts onderin is mijn nieuwste aanwinst spring break, deze kocht ik namelijk afgelopen weekend.

twee paletten van catrice, de absolute matt en de absolute rose.

een dupe van de chocolate bar van too faced.  

dan nog twee prachtige paletten van makeup revolution

boven het w7 in the night palette en onder het w7 in the night up in smoke palette.

w7 in the mood & w7 in the city

w7 neon nights, kijk hoe prachtig die felle kleurtjes.!  

conclusie; eerst het oude gebruiken voordat ik wat nieuws koop. ik moet eerlijk zeggen dat ik zelf ook een beetje schrok van de hoeveelheid ongebruikte oogschaduws en dan heb ik het nog niet gehad over mijn andere make-up producten.

er zijn een aantal paletten die ik sowieso nog ga reviewen, hier kun je nog reviews van verwachten; mac deep truth, maybelline the nudes, essence deepsea & romance, mua it's a starry night & spring break, catrice absolute rose, dupe chocolare bar, makeup revolution paletten, w7 in the night, w7 in the night up in smoke & w7 neon nights.

 van welk palette zou jij graag een review zien.?

20 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Oeps, dat zijn veel ongebruikte! En er zitten zulke mooie tussen ook! Maar ik snap je wel, want nieuw en ongebruikt ziet het er altijd zoveel mooier uit. Ik ben wel benieuwd (naar alles natuurlijk...) naar de neon van W7. Of die echt zo knalt als in het doosje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ben eigenlijk ook wel benieuwd of die op de huid net zo knalt als in het doosje ♥ xx

   Verwijderen
 2. Waaaauw dat zijn er veel zeg! Ik heb de tik dat ik altijd al mijn nieuwe producten gelijk wil gebruiken hihi. liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat jammer dat je ze nooit gebruikt! Ik vind het er wel altijd super mooi uitzien als ze nog helemaal nieuw zijn. Opzich snap ik wel goed wat je bedoeld met dat je het zonde vind je vinger door je Naked palettes te halen. Ik ben ook altijd bang dat ze op gaan als ik ze veel gebruik, maar het is ook een verspilling van geld als je 'm niet gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. je hebt helemaal gelijk, het is inderdaad zonde en geld verspilling als ik ze niet gebruik ♥ xx

   Verwijderen
 4. Wauw wat heb je veel ongebruikte producten! Misschien is het wel leuk om een soort challenge te doen op je blog waarbij je iedere week minstens 1 palette reviewt en er een paar looks mee maakt? Zo ontdek je zelf misschien nog wat schatten in je stash :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dat is een leuk idee.! ♥ ik ga sowieso proberen om er elke week een te reviewen xx liefs

   Verwijderen
 5. Wauwie, wat heb je megaveel ongebruikte palettes. Ik ben stiekem best een beetje jaloers op je stash!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Stout stout stout, woepsieeee! Hahaha ik denk dat ik er ook wel veel heb die ik nog niet heb gebruikt en toch blijven wij kopen, haha! hmmmm Je hebt wel hele mooie paletten hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha, ja inderdaad stout stout stout ;) we blijven inderdaad kopen, verslaafd.? ♥ xx

   Verwijderen
 7. Wat een prachtige exemplaren hoe kan je die nog niet gebruikt hebben ;-)? Ben vooral benieuwd naar de Makeup Revolution palette's en Urban Decay x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wowie wat ben ik jaloers op jouw stash! Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow, dat zijn wel veel producten haha! Ik heb denk bijna alles uit mijn collectie wel minimaal 1 keer gebruikt hehe. ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat zonde dat je ze nog nooit gebruikt hebt! Ik zou zeker de naked palettes eens gaan uitproberen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wow wat veel ongebruikte palletten heb je! Er zitten wel erg leuke tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wow wat veel!! Er zitten heel veel mooie dingen bij!! Liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Pfoe, wat heb je veel ongebruikte paletten! Zonde want ze zijn onwijs mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat zijn er echt wel heel veel haha! Wat jammer dat je ze nooit gebruikt. En die Naked palettes moet je echt gaan gebruiken! Ik vind juist zonde om ze te laten liggen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. het is eigenlijk ook hardstikke zonde om ze niet te gebruiken, ik beloof dat ik de naked palettes binnenkort ga gebruiken ;) xx ♥

   Verwijderen