donderdag 30 juli 2015

Essence all about romance (+ ooglook)


 ben jij in voor wat romantiek, maar zonder al het gedoe.? Essence heeft hier dé oplossing voor; het all about romance palette.! dit zwoele palette kocht ik al een tijd geleden en ligt sindsdien te wachten op een review.

het oogschaduw palette bevat zoals alle all about.. paletten 6 harmoniserende kleuren. de oogschaduw zit in een doosje met doorzichtig deksel, handig, want zo kun je meteen zien met welke kleuren je te maken hebt.

ik vind het een mooie kleurencombinatie en omdat er zowel donkere als lichte kleuren in zitten kun je heel veel kanten op met dit palette. je kunt een subtiele look creëeren, maar een smokey eye kun je er ook makkelijk mee maken.

het palette is lekker compact en dus ideaal voor onderweg of mee op vakantie. het palette is te koop bij o.a. kruidvat/trekpleister en kost €3,59.

de kleuren zijn goed gepigmenteerd en hebben verschillende finishes; mat, shimmery en metallic. ook zouden ze longlasting en zijdezacht zijn. 

de swatches op mijn arm zijn een stuk beter gepigmenteerd dan dat de oogschaduw op mijn ogen is. op mijn ogen moet ik de kleuren veel meer opbouwen, beetje jammer.

de oogschaduw heeft geen last van fall-out, wat ik een groot pluspunt vindt. ik heb ook een ooglook gemaakt met dit palette en als je de kleuren eenmaal gaat blenden zie je bijna geen verschil, doordat de kleuren/finishes zo dicht bij elkaar liggen. 

zo heb ik bij onderstaande ooglook (van binnenste ooghoek, naar buitenste) de witte, roze, mintgroene en bruine oogschaduw gebruikt.

al met al is het een leuke toevoeging aan mijn oogschaduw stash, het is een leuk palette om 'mee te beginnen' en hij is lekker budget. geen zin om je oogschaduw te moeten opbouwen.? dan zou ik het all about romance palette skippen.

ooglook
wat heb ik gebruikt;
- essence all about romance oogschaduw palette
- max factor clump defy mascara
- wimperkruller
- nyx jumbo eyepencil #604 milk
- e.l.f. liquid eyeliner 
- oogschaduw applicator
- blending kwast
- mac kajal

wat vind jij van dit palette/de ooglook.?

9 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Wat een mooi palette. De look die je ermee hebt gemaakt is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een mooi palette, maar ik houd niet zo van shimmer en hele lichte kleuren. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. het palette ziet er heel leuk uit, maar dat vind ik eigenlijk wel van al deze grappige palettes van essence...leuke look heb je ermee gemaakt,hij is weer erg mooi geworden...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een pigment! mooie look heb je ermee gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg mooie ooglook heb je ermee gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie look heb je ermee gemaakt, ondanks dat het pigment op de ogen minder is, zie je toch wel de lichte kleuren aardig goed terug, mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig palette met vrolijke lieve kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen