vrijdag 10 juli 2015

the master perfumer - n°39 absolute iris

 zo'n beetje heel bloggend beautyland heeft je al platgegooid met de geur absolute iris van the master perfumer (kruidvat), dé dupe van la vie est belle van Lancôme, maar ik had het nog niet gedaan en omdat ik niet achter wil blijven gooi ik jullie er vandaag alsnog plat mee.!

n°39 absolute iris van the master perfumer (kruidvat) is verkrijgbaar in groot formaat (50ml) en in een handig meeneem formaat (15ml). de parfum zit in een simpel, wit, geribbeld kartonnen doosje met daarop paarse bloemen.

de flesjes zelf zijn ook vrij minimalistisch. doorzichtige flacons met een klein paars label erop, waar de naam van het parfum op staat, de geurnoten en eau de toilette. de grote flacon heeft een grote, doorzichtige dop en de kleine flacon heeft een zilver dopje. misschien wat simpel en saai, maar persoonlijk houd ik hier wel van, niet teveel poespas.

n°39 absolute iris bevat de geurnoten; iris, jasmijn, oranjebloesem, patchouli en muskus. het schijnt een goede dupe te zijn van la vie est belle van Lancôme, helaas kan ik hem niet vergelijken voor jullie, want ik heb het originele parfum niet. ik heb ook mijn pot met parfum testers nog even doorgespit, maar hij zat er niet bij.

het eau de toilette is een frisse, zachte en warme geur. 's morgens spray ik hem op (2/3 keer sprayen) en dan ruik ik hem vrijwel de gehele dag, niet slecht voor een budget eau de toilette. voor een eau de toilette ruikt het wat sterker dan normaal. 

naast deze geur zijn er nog veel meer heerlijke geuren te koop uit the master perfumer lijn, zeker de moeite waard om eens te gaan kijken en ruiken.!

n°39 absolute iris 50 ml - €7,99
n°39 absolute iris 15 ml - €3,49

zelf vind ik het een erg lekkere geur, een die zowel in de zomer als in de winter kan. de prijs kwaliteit verhouding is ook meer dan prima en hij is verkrijgbaar in twee formaten. ik heb inmiddels al bijna een flacon van 15ml er doorheen gejaagd.

 wat is jouw favoriete parfum.?

18 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Ik ben nu wel heel nieuwsgierig geworden! Hij lijkt me erg lekker. Ik vind de geur van Katy Perry heel lekker x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. de geur van katy perry is inderdaad erg lekker ♥ xx

   Verwijderen
 2. Deze lijkt me heerlijk! Ik heb er al veel goeds over gehoord! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben super benieuwd naar de geur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt goed! En vooral voor dat prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. La vie est belle vind ik erg lekker, dus aan deze ga ik wel even snuffelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zelf ben ik geen echt geurtjes draagster ( ik heb COPD, en dan is dat echt geen strak plan ), maar inderdaad deze klinken wel lekker en de meesten vrouwen zijn er gek op....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. met copd is dat inderdaad niet zo handig, maar een lekker geurende bodylotion is dan wel een optie ♥

   Verwijderen
 7. Klinkt heel goed! Ik heb deze Kruidvat parfums eigenlijk nog nooit geroken, shame on me. Wordt echt eens tijd! Een favoriete parfum heb ik niet echt, maar meestal neig ik naar de vanille geurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kom dit geurtje voor het eerst tegen, niks gemerkt dat het zo speelt op planeet blog ;-)

  Ben heel benieuwd geworden naar dit geurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik wil deze ook nog zo graag een keer aanschaffen. Ik heb een proefje van La vie est belle, maar vind deze lekkerder, hij is net wat subtiel als la vie.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit heeft me altijd wat getrokken. Maar omdat ze zo verdekt staat op gesteld bij de meeste drogisten hier vergeet ik ze ook weer. Ga binnenkort eens snuffelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oeehh ja ik wil deze al ZO lang!
  maar telkens als ik er ben is ie uitverkocht
  dus ik had maar la vie est belle origineel gekocht hihi

  BeantwoordenVerwijderen