maandag 6 juli 2015

zomer musthaves

 afgelopen dagen ben ik wat afwezig geweest en dat kwam door het heerlijke (soms iets te warm), zomerse weer.! ik heb een aantal dagen lekker relaxed gedaan; waalstrandje, ijsjes, zwembadje en vooral vrij weinig uitvoeren. ik heb mijn zomer musthaves voor jullie bij elkaar geraapt.

ten eerste kan er met dit (veel te warme) zomerse weer een bikini niet ontbreken en een groot strandlaken waar je heerlijk op kunt vertoeven op het strand.

reinigingsdoekjes voor waterproof make-up en iets wat nog vaak door velen te weinig wordt gebruikt; zonnebrandcrème. ik gebruikt zelf een zonnespray met factor 50+

de reisflacons die nu overal tevoorschijn springen zijn ook ontzettend handig. je kunt hierin bijvoorbeeld je favoriete bodymist doen, zo heb je je favoriete geurtje bij de hand en niet het ongemak van de veel te grote flacon. 

ook zijn er handtasformaat parfums te koop (zoals bovenstaande van de kruidvat), ook zijn er van die handige reisflacons te koop bij bijvoorbeeld de douglas en je kunt ook de kleine testers/samples gebruiken, die zijn ook van ideaal formaat.

iets waar je niet meteen bij stil staat, maar elastiekjes zijn tijdens deze warme dagen erg handig. op deze manier kun je je haar op een staart of knot doen en zo het haar uit je nek houden.

helemaal hot op dit moment, de metallic tattoos.! snel/makkelijk aan te brengen en niet permanent ;) ze zijn er in ontzettend veel superleuke designs.

de go aanmaaklimonade flesjes van karvan cévitam zijn ook erg fijn, zorg dat je een flesje standaard in je tas hebt, neem een flesje water mee of koop er een en knijp er wat aanmaaklimo bij. ook zijn er op meerdere plaatsen kraanwater tap punten, zo kun je je flesje hervullen.

met dit weer gaan we massaal naar het zwembad, strand of misschien wel het badje achterin de tuin. een fijne waterproof mascara kan dan niet ontbreken, zelf heb ik de lash mania mascara van essence en deze werkt verrassend goed voor zijn budget prijs.!

vind je alleen mascara te weinig en voel je je kaal.? essence heeft ook een waterproof eyeliner en op Born Pretty Store verkopen ze waterproof oogschaduw.

ondanks het mooie weer zijn mijn lippen kurkdroog, daarom gebruik ik een lipbalm met spf. deze van labello bevat spf 30 en laat een subtiele glans achter op mijn lippen.

en je voeten/tenen mogen weer gezien worden met dit weer; teenslippers, sandaaltjes.. een mooi fel lakje op de tenen maakt een hoop goed. zelf vind ik rood het mooist op mijn teennagels, rood is mooi en tijdloos.

iets wat ik de afgelopen dagen veel heb gedaan is lekker aan het water liggen met een koud drankje en een fijn boek. inmiddels ben ik begonnen aan het derde boek uit de vijftig tinten.. reeks, erg spannend.! ;)

 wat is jouw absolute zomer musthave.?

18 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Fijne musthaves. Ik gebruik zelf echt enorm veel labello! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die tattoo's zijn inderdaad erg gaaf! Mijn zomer musthave is nu mijn pennyboard!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die elastiekjes lijken mij helemaal ideaal, volgens mij kun je hier echt alle kanten mee op.Kun je die bij Kruidvat kopen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. kruidvat zal ze ongetwijfeld ook verkopen, maar deze komen van de so low (nijmegen) xx

   Verwijderen
 4. Wat leuk voor die to go aanmaak flesjes zijn een goede tip, zelf is vooral water en een face mist mijn eigen must have's x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben de laatste tijd ook gek op die tattoo's! Heel leuk. Ik hoop dat iedereen die dit leest even denkt aan zonnebrand. Het is zo belangrijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik ben helemaal fan van de plaktattoos ;) het is inderdaad ontzettend belangrijk om jezelf goed in te smeren, erg jammer dat zoveel dit niet doen ♥ xx

   Verwijderen
 6. Wat een leuke zomerse musthaves. Een bikini is voor mij ook echt een must en die go aanmaaklimonade is echt leuk en handig uitgevonden! En ook de elastiekjes kunnen niet missen, ik heb zowat iedere dag mijn haar in een knot gedragen zo warm dat het was.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke musthaves! Die aanmaak limonade lijkt mij fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuk overzichtje! Elastiekjes gebruik ik echt heel vaak tijdens de zomer ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. fijne zomeritems, zelf ben ik verslingerd aan zonnecreme, maar ook nagellak is iets waar ik niet echt zonder kan...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zou er nog een zonnebril bij doen, dan zijn mijn zomer musthaves compleet :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. die ben ik inderdaad vergeten erbij te zetten én teenslippers ;)

   Verwijderen
 11. leuk artikel! zo'n reis flacon voor je body mist is inderdaad heel handig

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke dingetjes allemaal, zeker heel handig en leuk voor de zomer!

  BeantwoordenVerwijderen