zondag 30 augustus 2015

e.l.f. high definition lifting concealer

 ik denk dat de meesten het merk e.l.f. (eyes lips face) wel kennen. e.l.f. heeft meer dan 700 producten van goede kwaliteit voor een leuke prijs. van e.l.f. mocht ik een aantal producten uitproberen en vandaag trap ik deze reeks af met de high definition lifting concealer.

de concealer zit in een zwart, kartonnen doosje en ziet er best professioneel uit. de concealer zelf zit in een doorzichtige, plastic tube met zwarte dop, zelf vind ik dit er strak uitzien en het ziet er ook niet cheap uit. 

in de tube zit 7,5 gram aan concealer, daarmee kun je wel een tijd vooruit. de tube zelf is vrij klein en daardoor makkelijk mee te nemen. 

e.l.f. test niet op dieren en geen enkel product bevat dierlijke bestanddelen.

de applicator is ook prima, neemt voldoende product op en de substantie van de concealer vind ik ook erg fijn. niet te vloeibaar, eigenlijk precies goed. hij smeert goed uit en is goed gepigmenteerd.

zelf gebruik ik deze concealer op puistjes, rode plekjes en kleine littekens. hiervoor heb ik niet veel product nodig. ik tip deze zones aan met wat concealer en verspreid dit dan met mijn vinger (kan evt. ook met een kwast).

ingrediënten;
water (aqua), paraffinum liquidum (mineralie olie), isododecane, tridecyl trimelitate, glycerin, talc, cyclopentasiloxane, dimethicone, propylene glycol, cetyl peg/ppg-1-/1 dimethicone, cyclohexasiloxane, sorbitan olivate, magnesium sulfate, boron nitride, disteardimonium hectorite, silica dimethyl silylate, tocopheryl acetate (ve), magnesium ascorbyl phosphate (vc), camellia sinensis leaf extract, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, methylisothiazolinone. 

de concealer zorgt voor een optimale dekking van kleine oneffenheden. het regenereert (hersteld) de huid en minimaliseert oneffenheden. de concealer bevat vitamine c, groente thee en moerbei voor een perfect resultaat.

vitamine c verstevigd de huid (vorming van collageen - bindweefsel), het vermindert acne en pigmentvlekken en het werkt bij rosacea. na langdurig gebruik heb je een egalere en stevigere huid. daarnaast is vitamine x een anti-oxidant, waarmee het uv schade beperkt.

groente thee werkt ontstekingsremmend en het voorkomt huidbeschadiging na blootstelling aan de zon. ook werkt het preventief op het ontstaan van rimpels en het verbeterd de elasticiteit en veerkracht van de huid.

ik ben erg tevreden over deze concealer, hij verbergt mijn oneffenheden goed (gebruik hem onder mijn foundation) en heeft een hoop voordelen voor mijn huid. daarnaast gaat hij lang mee, omdat ik maar kleine beetjes nodig heb voor op mijn oneffenheden. voor deze concealer (ook verkrijgbaar in andere kleuren) betaal je maar €4,00

deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. lees mijn disclaimer.

9 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Klinkt echt goed, en wat een heerlijk prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit maakt mij toch wel heel nieuwsgierig! Ik ben benieuwd hoe dit effect eruit ziet onder de rest van je make-up :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, hij is echt groen!! Maar het lijkt me wel handig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit! Ik had graag voor en na foto's gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. vergeten, sorry.! heb wel een na foto gemaakt met mijn mobieltje, maar geen recente voor foto ♥ xx

   Verwijderen
 5. Ik ben altijd een beetje huiverig voor groen, maar ik ben wel benieuwd nu je zo enthousiast bent :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. het klinkt echt heel fijn in gebruik..en die prijs, leuk en zeker iets om te gaan onthouden...zelf vind ik de elf producten meestal erg fijn in gebruik...

  BeantwoordenVerwijderen