woensdag 5 augustus 2015

essence arriba! - blush, nagellak en waaier

 essence heeft een nieuwe, zomerse limited edition in de schappen liggen tot eind augustus; Arriba! bij het woord arriba moet ik meteen denken aan tropische eilanden en vrolijke kleuren, iets waar deze collectie erg goed bij past. ik was vooral erg benieuwd naar de blush, maar nam ook wat nagellakjes mee uit deze limited edition lijn.

blush 
de limited edition collectie bevat alleen een blush (geen bronzer of highlighter) in de kleur #01 baila, baila. de blush heeft een doorzichtig deksel, waardoor je meteen tegen het vrolijk, gekleurde patroon van de blush zelf aan kijkt. ook is het deksel plat wat het stapelen in je kast een stuk makkelijker maakt.

de blush is opgebouwd uit 3 kleuren; lila, oranje en rood. hierboven zie je de kleuren een voor een geswatched.

alle kleuren bij elkaar zorgen voor een prachtige, matte, koele koraalkleurige blush die zorgt voor een natuurlijke en gezonde blos op je wangen.nagellak
de collectie bevat in totaal 2 top coats en 4 nagellakjes (2 mat en 2 metallic). zelf ging ik voor de twee top coats en ik nam een lichtroze lakje mee met een matte finish.

de matte nagellak wordt mooi mat eenmaal opgedroogd, lakt fijn en voelt ondanks de matte finish toch glad aan.

beide topcoats zijn lekker zomers en lakken fijn. voor het mooiste resultaat een paar keer aanbrengen (tussendoor goed laten drogen).

#02 festival of colours | #01 chica bonita | #01 hola, guapa


waaier
de waaier kocht ik voor het sfeergevoel bij mijn productfoto's, maar eigenlijk is het gewoon een ideaal ding.! met de warme dagen waren we beste vrienden en onafscheidelijk van elkaar. deze gaat zonder twijfel mee naar mijn vakantie in Spanje.! 
(ook leuk als decoratie op je kamer)

verder bevat de collectie naast deze producten nog twee oogschaduws (roze en groen), twee lipglosses (lichtroze en helder rood), nagellak (mintgroen matt lakje, rode en paarse metallic lak) & twee haar krijt (roze en groen).

14 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Waaauw, wat een prachtige producten! Vooral de nagellakjes zijn top :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet de blush er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een vrolijke collectie en volgens mij zou ik de blush ook heel mooi vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een heerlijk vrolijk kleuren heeft deze LE....echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De blush en de pakjes zijn allemaal erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De blush is toch wel heel mooi, ik heb zelf niks aangeschaft omdat het niet écht in m'n oog sprong.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik was ook niet echt geïnteresseerd in deze le toen ik het persbericht kreeg, maar eenmaal voor het schap kon ik me niet inhouden ♥ xx

   Verwijderen
 7. Ik word erg vrolijk van deze collectie haha, al die kleurtjes. Vooral de blush vind ik mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie producten. Ik vind vooral het lila lakje erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie producten, vooral de blush is erg mooi :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Met 'Festival of Colours' heb ik al meerdere keren in mijn handen gestaan. Ik vind 'm in de winkel er erg leuk en lief uitzien, maar denk dat ik 'm uiteindelijk niet zal gaan dragen. Mooie items heb je gekocht! Veel plezier ervan.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Vind vooral de blush heel erg mooi maar ik koop even niks meer moet sparen :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een heerlijke zomerse aankopen. Leuke lakjes ook!

  BeantwoordenVerwijderen