vrijdag 21 augustus 2015

Lucardi Just.D.Daydream collectie


 sieraden maken een outfit helemaal af, het geeft je outfit net iets speciaals. zelf ben ik vooral gek op armbanden en de statement kettingen die je nu overal ziet. ik was dan ook erg enthousiast toen ik een mail kreeg van Lucardi, met de vraag of ik iets wilde reviewen uit hun nieuwe exclusieve Just.D.Daydream collectie.

ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit iets bij de Lucardi gekocht heb, sterker nog, ik ben er nog nooit binnen geweest. 

het zakje is erg leuk ingepakt en in het zakje vind ik een mooi paars sieradendoosje. hierin zit de armband die ik heb uitgekozen.

ik heb gekozen voor een rose gouden armband met infinity bedeltje eraan, aan de ene kant van het hangertje staat het infinity teken van peach kristallen en aan de andere kant staat de tekst for ever and ever

naast dit bedeltje zijn er ook nog andere verkrijgbaar. ik vind het idee van het bedeltje erg leuk, op deze manier kun je elke keer van bedeltje wisselen, zonder dat je daar een compleet nieuwe armband voor hoeft aan te schaffen.

de stalen roseplated armband was er in twee verschillende maten; 62 cm en 65 cm. ik was bang dat hij niet zou passen, speelde op safe en ging voor de 65 cm. toen ik de armband thuis had kwam ik er pas achter dat je de armband ook gewoon kunt openen, dus 62 had ook wel gepast. 

de sluiting van het bedeltje sluit goed, dus je hoeft niet bang te zijn dat je deze snel zult verliezen. 

ik vind het een erg leuke armband en naast deze hebben ze nog veel meer leuke armbanden en kettingen in de Just.D.Daydream collectie zitten. (p.s. er is nu sale bij Lucardi)

 wat vind jij van deze armband.?

deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. lees mijn disclaimer.

16 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Leuke armband! Zelf zou ik deze niets snel kiezen aangezien het best een opvallende armband is, maar toch is deze wel erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Grote liefde vanaf hier voor deze prachtige armband...ja dit soort sieraden daar houd ik wel van, heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De armband en juist in deze rosé gouden kleur is erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Wat chique! Die rosé gouden kleur is super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, hij is best mooi! Ik hou van deze kleur :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een ontzettend mooi armbandje!
  liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi en leuk dat je er eender welk bedeltje kan aanhangen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh, wat een leuke armbang zeg! Tof dat je deze kunt openen, scheelt ook in de ochtend, vaak als je een slotje hebt, dan loop je soms te klungelen.. oh. :') Love it, so cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, heel erg mooi! En de kleur vind ik ook zo leuk! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb een iets andere versie maar deze is ook prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen