maandag 31 augustus 2015

mijn beauty favorieten

 beauty favorieten veranderen zo nu en dan. er komen nieuwe pareltjes bij en sommige oude favorieten worden vervangen voor een nog fijner product. vandaag deel ik mijn beauty favorieten van dit moment met jullie.

 toni&guy sea salt texturising spray
deze spray zorgt voor een beachy look, alsof je regelrecht van een dagje strand terugkomt. je sprayt hem (vooral) bij de haaraanzet en op de rest van je haar, handdoekdroog haar. met je handen even door je haar heen woelen, even laten opdrogen en je bent ready to go.! ik heb een tijd getwijfeld of ik hem zou kopen in verband met de prijs, maar ik ben er erg blij mee, hij zorgt voor volume in mijn haar.

 garnier micellair reinigingswater
ik gebruik al een tijd het micellaire water van la roche-posay. echter heb ik voor dat geld twee grote flacons micellaire water van garnier. laatst was het tweede gratis bij de kruidvat, dus ik besloot ze mee te nemen. ik moet zeggen dat ik erg blij ben met het micellaire water van de garnier.! hier volgt nog een review van, maar ik wilde hem eerst goed testen.

 kabuki kwast 
deze kwast komt van de primark en gebruik ik dagelijks.! de kwast is ontzettend zacht en erg fijn in gebruik. zelf gebruik ik hem voor het afpoederen van mijn gezicht.

 blush kwast
ook deze kwast komt van de primark, hij zat in zo'n setje met nog 3 of 4 andere kwasten. deze is ook ontzettend zacht, pakt de poeder goed op en werkt fijn. ik gebruik hem voor het aanbrengen van mijn highlighter/shimmer, blush en bronzer. deze kwast kan ik helaas niet meer vinden bij de primark, dus ik ben op zoek naar nog zo'n fijne kwast voor erbij.

 kruidvat absolute iris n39
de parfum die de afgelopen tijd misschien wel het meest voorbij is gekomen in beautybloggerland en terecht.! het is een heerlijke, lichtzoete parfum voor een superprijs. er zijn ook grote flacons verkrijgbaar, maar zelf vind ik zo'n reisflacon erg fijn, zo gaat 'ie makkelijk mee in de handtas. had ik al gezegd dat het een dupe van la vie est belle van Lancôme is.?

 la roche-posay effaclar duo+ créme
deze créme gebruik ik dagelijks, ook onder mijn make-up. de créme helpt onzuiverheden verminderen, voedt/hydrateerd de huid en vermindert littekens. de créme smeert fijn uit, trekt snel in en blijft niet vet.

 mac satin lipstick - faux
zo'n beetje heel bloggend beautyland heeft hem; mac faux.! helemaal mee eens, want het is een mooie, neutrale kleur voor op je lippen. ideaal voor dagelijks gebruik, maar ook prima voor op een feestje. de lipstick smeert fijn uit, blijft goed/lang zitten en is een kleur die velen kunnen hebben.

 l'oreal paris collection exclusive Julianne's pure red
inmiddels ligt de rose collectie al in de winkels, maar deze beauty uit de pure red collectie vind ik prachtig.! het is de kleur van Julianne, een rood/roze kleur. ontzettend goed gepigmenteerd en blijft goed/lang zitten. ideaal als je niet veel tijd hebt om je op te maken; beetje blush/bronzer aanbrengen, mascara en deze lipstick, meer heb je niet nodig.!

 catrice kaviar gauche blurring powder pearls
deze parels komen uit de vorige limited edition van catrice. goed gepigmenteerd en ik gebruik deze als ik een subtiele glow op mijn wangen wil.

 catrice luminizing bronzer
ook deze komt uit een limited edition collectie van catrice. prachtige bronzer en highlighter in één. ik baal er dan ook ontzettend van dat ik destijds geen back-up heb gekocht, nu maar hopen dat ze iets soortgelijks in de vaste collectie opnemen.

 e.l.f. liquid eyeliner - zwart
op een doordeweekse dag draag ik vaak niet veel meer dan wat mascara, bronzer, shimmer en lipbalm met een subtiel kleurtje. als ik wel voor een uitbundige ooglook ga, gebruik ik altijd de liquid eyeliner van e.l.f. het kwastje is fijn, hij is goed gepigmenteerd en blijft goed zitten (tenzij je een traanoog krijgt/gaat wrijven).

 essence lash mania waterproof mascara
een van de beste waterproof mascara's die ik ooit heb gehad.! de wimpers gaan niet aan elkaar plakken, geen kruimels of vlekken onder mijn ogen en dat voor een budget prijs. echter kan ik hem nu al nergens meer vinden in de schappen van essence, hopelijk komt 'ie wel weer terug. 

 max factor clump defy mascara
tsja, dit blijft gewoon mijn favoriete mascara. separeert de wimpers goed dankzij het rubberen borsteltje, geen klontjes en zorgt voor een natuurlijke look.

 nyx jumb eye pencil #604 milk
ik las zoveel goede dingen over deze jumbo eye pencil van nyx, dat ik hem moest proberen.! ik gebruik hem vooral als basis onder mijn oogschaduw, maar de kleur is zo ontzettend goed gepigmenteerd, dat je je waterlijn er makkelijk mee kunt inkleuren. van nyx wil ik ook nog graag de zwarte variant proberen.

 maybelline the nudes oogschaduw palette
maybelline kwam onlangs met een oogschaduw palette uit, ter ere van haar 100ste verjaardag. het palette bevat prachtige, nude tinten waarmee je zowel een subtiele, dagelijkse look kunt creëeren, als een heftige smokey eyes. het palette is goed gepigmenteerd en bevat zowel matte als shimmer oogschaduws.

 catrice eyebrow set
ik denk dat velen dit doosje ook wel in hun bezit hebben. het doosje bevat twee tinten; een lichte en een donkere kleur. de lichte is perfect voor mij, goed gepigmenteerd en ook handig voor onderweg. het doosje bevat een spiegeltje in het deksel en aan de zijkant zit een uitschuifbaar laatje waar een mini pincet en mini wenkbrauwborsteltje in zitten. 

 w7 lip bomb - pink cherry
w7 heeft redelijk goed afgekeken bij de eos lipbalms. de lipbalm brengt (ondanks zijn ronde vorm) erg fijn aan en voedt mijn lippen goed. de vorm is misschien wat minder handig, want je stopt hem niet ff in je broekzak. 

 vichy normaderm camouflerende stick
deze stick kocht ik bij de apotheek, het zou puistjes/oneffenheden camoufleren en tegelijkertijd uitdrogen. hij is makkelijk in gebruik (zie het als een uitdraaibaar oogpotlood) en past makkelijk in je handtas. de kleur is wel iets te donker voor mij, maar dat camoufleer ik door er foundation overheen te doen.

 wat is jouw beauty favoriet.?

11 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Wat een prachtige favorieten! Catrice kaviar gauche blurring powder pearls zijn zo mooi ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken niet alle producten in gebruik maar van sommigen kan ik je helemaal begrijpen! De parfum draag ik vandaag ook mmm!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De lipstick van Julliane vind ik super mooi. Die heb ik ook en hij knalt echt! Super leuk dat die kwasten van Primark jou zo goed bevallen. Ik heb er nog geen, maar ga maar eens een kijkje nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel mooie herkenbare favorieten, MAC Faux heb ik hier al een paar nieuw liggen hopelijk vind ik hem zelf ook zo fijn en mooi x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fijne favorieten!
  Ik zelf heb de kwast ook van Primark maar verhaart ontzettend.. Misschien heb ik dan weer net een foute kwast haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie producten! Micellair water van garnier lijkt mij ook erg fijn! Zelf ben ik ook wel benieuwd naar die stick van vichy.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke producten! Ik ben ook gek op Faux, had hem vandaag op naar mijn eerste schooldag. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een leuke producten heb je bij lekear gekozen, sommige ken ik wel, ander weer niet...wel moest ik direct denken aan mijn kabuki, kast ......die zijn echt heerlijk om elke keer te gebruiken

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie favorieten, de kwasten van de Primark zien er zo leuk en fabulous uit :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja, hier ook nog een MAC Faux slachtoffer, toch een mooie lipstick :)
  Fijne favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen