maandag 21 september 2015

3x lipstick l´oreal paris collection exclusive

 ik ben een slechte blogmama, sinds afgelopen woensdag is er niets meer online gekomen, hoe dit alles komt vertel ik binnenkort.! vandaag heb ik een review van drie collection exclusive lipsticks van l'oreal paris. een uit de nude collection en twee uit de delicate rose collectie..

de lipsticks zitten in een zwarte huls met gouden letters en gouden randje, erg mooi, het straalt luxe uit.

uit de nude collection kocht ik Doutzen's nude, uit de delicate rose collection kocht ik Doutzen's rose en Blake's rose. 3 vrij uiteenlopende kleuren.


Doutzen's nude is (zoals de naam eigenlijk al zegt) een vrij neutrale kleur. hij is erg licht van kleur, het geeft een frisse uitstraling aan je look en glanst mooi. na het swatchen op mijn arm had ik zoiets van; hij had wel wat meer pigment mogen hebben, maar op mijn lippen vind ik hem wel weer erg mooi.

Doutzen's rose is een felle, fuchsiaroze lipstick met een glanzende finish. de lipstick heeft een blauwe ondertoon, meestal ben ik hier niet zo'n fan van, maar deze kleur vind ik erg mooi staan. 

Blake's rose is een felle, koraalroze lipstick met een glanzende finish. 

zowel Doutzen's als Blake's delicate rose lipstick hebben weinig nodig, dit soort lipsticks zijn ideaal voor als je weinig tijd hebt. met alleen wat mascara, blush en een van deze knalkleuren kom je overal mee weg.!

Doutzen's nude is ideaal voor een subtiele, dagelijkse look en geeft je lippen een frisse uitstraling.

de lipsticks drogen de lippen niet uit, maar voelen erg zacht aan. ze zijn vrij romig en smeren erg fijn uit. de houdbaarheid van de lipsticks is ook erg goed, het geeft wel af, maar de kleur zit ook nog gewoon op je lippen. de lipstick kleur trekt (staint) ook in de lippen. deze lipsticks overleven een etentje wel.!

de lipsticks kun je helemaal indraaien, ik ben hier een groot fan van, omdat de kans op het kapot stoten van je lipstick op deze manier erg klein is.

swatches
v.l.n.r. Doutzen's nude - Doutzen's rose - Blake's rose

mijn lippen neutraal

Doutzen's nude

Doutzen's rose

Blake's rose

Blake's rose full face.

tijdens het swatchen op mijn hand dacht ik bij Doutzen's nude; wat een misser.! er had van mij wel meer pigment in gemogen, maar na het zien van de swatch op mijn lippen, is het eigenlijk een prachtige/erg draagbare kleur.

de lipsticks zijn onder andere te koop bij de kruidvat en/of trekpleister en kosten €14,99 per stuk.

 welke kleur vind jij het mooist.?

21 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Doutzen's nude heb ik zelf ook maar vind de andere twee ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze er zo leuk uit zien in de huls, maar ik vind ze zo tegenvallen bij de swatches!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze alle drie wel mooi, al is de Blake toch mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De kleuren ogen zo mooi, maar steeds als ik op blogs de swatches zie zijn die zo niet-intens. Jammer

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ze zijn inderdaad niet zo intens als je zou verwachten ♥ xx

   Verwijderen
 5. Blake's rose vind ik dan toch het mooist.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oehh ik vind vooral de twee roze kleuren heel erg mooi, die nude sla ik zelf even over x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind ze er ontzettend leuk uitzien maar de kleurtjes zijn me iets te zoet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige kleurtjes. De mooiste vind ik blake's rose!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Blake's rose vind ik wel heel erg mooi,deze kleur is best wel heel apart....de andere 2 tinten vind ik iets minder mooi en wat gewoner...Doutzens rose vind ik wel onwijs mooi op je lippen tonen, echt haast helemaal perfect ......de hulzen vind ik wel supermooi

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind ze er allemaal erg mooi uitzien!
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Vind Doutzen's Nude ook wel erg mooi zeg! Verrassend!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, ik vind ze allemaal heel erg mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen