zondag 11 oktober 2015

catrice FALLosophy lipstick - fabulous fox-ia

 afgelopen donderdag was ik even in de stad en ik had eigenlijk niets nodig qua make-up, maar je kent het wel.. je komt een nieuwe limited edition collectie tegen en voor je het weet sta je aan de kassa met allerlei producten die je dus eigenlijk niet nodig hebt. 

catrice heeft in haar nieuwe herfstcollectie 3 lipsticks zitten, ik ging voor de kleur #01 fabulous fox-ia, dit was namelijk de laatste die er stond, alle andere kleuren waren ook al weg. waar ik op zich wel van baal, want de andere kleuren vond ik ook erg mooi na ze in de winkel geswatched te hebben met de testers.

de huls vind ik erg chic. het is een kleine, dikke huls van aluminium. hij is helemaal zwart met zilver, glanzende opdruk. wat ook opvalt is de magneetsluiting, erg leuk gedaan en hij sluit goed. zelf zou ik hem echter niet gauw los in mijn tas gooien, omdat ik bang ben dat de sluiting dan toch zou open gaan.

de lipstick is helemaal indraaibaar, waardoor de kans op het kapot stoten ervan een stuk kleiner is.

1x swatchen op mijn hand.

de kleur is erg goed gepigmenteerd, glijdt ontzettend soepel over de lippen en voelt fijn aan op de lippen. de lipstick heeft een prachtige, warme glans en neigt naar fuchsia, al heeft 'ie in de huls meer van paars/aubergine weg. 

een hele dag zul je er helaas geen plezier van hebben, want na een grote maaltijd zul je hem toch echt moeten bijstiften, maar een klein hapje en een drankje overleeft 'ie wel.

ik vind het een erg mooie kleur lipstick, goed gepigmenteerd en brengt heerlijk soepel aan. als je iets zoekt met een lange houdbaarheid, dan zou ik deze lipstick skippen, maar als je op zoek bent naar een budget lipstick die goed gepigmenteerd is en je het niet erg vindt om hem af en toe bij te stiften, dan is deze lipstick wellicht iets voor jou.

de lipstick is onder andere te koop bij de kruidvat en kost €4,49

12 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Ik vind het een hele mooie kleur! Ik geloof dat ik een lipstick van Catrice heb, in exact dezelfde kleur, maar dan van een paar jaar geleden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. zou best kunnen, volgens mij is het vrijwel elk seizoen hetzelfde ;)

   Verwijderen
 2. Leuke kleur, op je lippen vind ik hem ook heel tof staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een heel andere kleur dan ik gezien de huls had verwacht. Wel een mooie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is deze kleur mooi, ik ben echt onder de indruk, het is echt voor mij om te zien DE herfstkleur...prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een mooie kleur! Nu baal ik dat ik deze van de week niet heb gekocht x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lage houdbaarheid is voor mij echt een must. Maar die kleur..! Wauw!

  BeantwoordenVerwijderen