donderdag 8 oktober 2015

miXiu extreme inverse love super black mascara

 soms is het leuk om verder te kijken dan Catrice of Essence, zo kwam ik op de website van bornprettystore bovenstaand duo tegen. extreme, super zwarte mascara van het merk miXiu, een duo wat ervoor moet zorgen dat je lange wimpers krijgt.

dit onafscheidelijke duo bevat een mascara (links) en vezels (rechts) die je wimpers langer maken.

de mascara heeft een rubberen borsteltje met allemaal kleine 'haartjes' die lekker dicht op elkaar staan, zodat het de wimpers goed separeert. ook zit er niet teveel mascara op het borsteltje voor gebruik 

de vezeltjes hangen als het waren los aan de applicator. je haalt de applicator langs je wimpers op en daarna ga je met de mascara eroverheen.

tadaa, het resultaat.! en ik moet eerlijk zeggen, ik ben blij verrast.! het maakt mijn wimpers inderdaad langer en het creëert ook geen spinnenpoten. ook is de mascara echt zwart. ik heb hem ook geprobeerd zonder de vezels en dan werkt 'ie ook prima, alleen zijn je wimpers iets minder lang.

je vind de mascara hier.

gebruik onderstaande code voor 10% korting.!

 wat vind jij van het resultaat.?

deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. lees mijn disclaimer.

10 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. De mascara ziet er wel goed uit al gebruik ik zelf liever een mascara die voor wat meer volume zorgt x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. zelf houd ik niet van te extreme wimpers, ik vind het mooi als het vrij natuurlijk is, dus voor mij is dit een ideale mascara. maar ik kan me voorstellen dat iedereen wat anders zoekt xx

   Verwijderen
 2. Niet verwacht maar wauw, resultaat is zeker prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vroeg me echt altijd af waar die "gekke" mascara voor was. Dat zijn dus vezeltjes om je wimpers langer te maken. Goed om te weten. Mooi resultaat hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik wist het eerst ook niet en heb het eerst moeten googlen voor ik precies doorhad hoe het werkte xx

   Verwijderen
 4. het ziet er best goed uit op je wimpers, al heb ik wel even zitten denken...waarvoor heeft Amy daar nu een soort harige rups op dat stokje zitten?...ik besgrijp de stekking van het laatste borsteltje wel, maar het ziet er toch wel wat vreemd uit...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha, het ziet er inderdaad wat apart uit ja. en zonder vezels vind ik het resultaat ook erg mooi xx

   Verwijderen
 5. De mascara zelf ziet er erg goed uit, ik ben dol op rubberen borstels.
  Zelf heb ik ook die vezel achtige mascara thuis en gebruik het echt nooit..
  vind het iets te dik altijd

  BeantwoordenVerwijderen