zaterdag 24 oktober 2015

w7 lip bomb!

 'wat is dat.? is het een tamagotchi.?' deze vragen kreeg ik naar mijn hoofd toen ik de w7 lip bomb! bij me had. de w7 lip bombs zijn een goedkopere versie van de eos lipbalms, die waarschijnlijk iedereen wel kent. vandaag review ik ze voor je..

de lip bomb! van w7 is er in 3 verschillende kleuren/geuren/smaken, namelijk; raspberry, strawberry & pink cherry. ze zien er uit als een puntig ei en hebben alle drie een andere kleur roze. er zit een schroefdop op die goed vast klikt (je hoort hem ook klikken).

ze zijn alle drie transparant van kleur en geven je lippen een gezonde glans.

toen ik de eos lipbalms voor het eerst zag had ik zoiets van; hoe kan zo'n ronde lipbalm nou fijn/makkelijk aanbrengen.? na een paar keer gebruik gemaakt te hebben van de lip bomb! van w7 ben ik om.! het brengt makkelijk aan, smeert soepel en verzorgt de lippen erg goed. ik heb er inmiddels al bijna een op, ze gaan (ondanks intensief gebruik) zo'n 4 á 5 maanden mee.

zelf vind ik pink cherry het lekkerst ruiken, deze gaat dan ook zo'n beetje overal mee naartoe. best friends for life, ik heb er een nieuwe favoriet bij.

p.s. je moet je lip bomb! niet laten vallen, want dan staat het huilen je waarschijnlijk nader dan het lachen. het bolletje lipbalm laat dan namelijk los, gelukkig heb ik hem tot nu toe elke keer weer terug erin kunnen drukken, maar het blijft natuurlijk zonde.

de lip bomb! van w7 kost €2,50 per stuk, maar zijn regelmatig in de aanbieding bij de big bazar.


 heb jij ervaring met de lip bombs van w7.?

6 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. wat zien ze er leuk uit, en wat zijn de foto's heerlijk om te zien, met die verschillende kleurtjes...toen ik ze zag staan dacht ik inderdaad, dat kan nooit handig zijn, maar nu ik hoor dat je er zo handig mee overweg kunt....niet verkeerd ...!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze lijken me erg handig voor in je tas!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze echt heel schattig en super budget!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. lucky you ! Hier verkopen ze hem voor 4,50 ofzo .

  BeantwoordenVerwijderen
 5. lucky you ! Hier verkopen ze hem voor 4,50 ofzo .

  BeantwoordenVerwijderen