maandag 21 december 2015

Binnenkort op Jouvence

 Het leek me leuk om jullie een kleine sneak preview te geven in hetgeen wat jullie nog kunnen verwachten binnenkort op mijn blog. Er staat nog ontzettend veel op mijn to do lijstje, maar ik heb er gewoonweg geen tijd voor..


Ik had ontzettend veel ideeën; heftige kerstlook, subtiele/comfy kerstlook, kerst musthaves en nog veel meer, maar.. het is aanstaande donderdag al kerstavond en ik weet eerlijk gezegd niet of ik al die ideeën uitgewerkt krijg voor kerst.

Deze week moet ik vandaag, morgen en woensdag ochtend nog werken. Woensdag middag heb ik een kerstlunch op het werk en daarna moet ik naar het ziekenhuis voor de uitslag van het darmonderzoek (biopten). Dan maandag 28 en dinsdag 29 december nog werken en dan heb ik tot 4 januari vrij.

In deze dagen ga ik proberen heel veel vooruit te werken.

Wat kunnen jullie nog verwachten aan posts?
Sowieso een heleboel reviews van onder andere de make-up die je op onderstaande foto's ziet (& meer), mijn gekregen kerst cadeaus, (oog)looks en er komt nog een leuke winactie aan!

 Welk(e) product(en) ben jij het meest nieuwsgierig naar?

11 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. ohhhh my, wat gaan er weer een mooie producten voorbij komen...leuk om te zien wat er in de planning staat

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben nieuwsgierig naar jouw make-up stash in zijn geheel hihi, volgens mij heb je zoveel! Ik kijk natuurlijk ook uit naar de reviews!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeeeh, dat zijn nog een heleboel producten! Ik ben benieuwd ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een mooie en veel producten staan er nog te komen op je blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk om te kijken waar we naartoe kunnen leven. Leuk!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow veel mooie producten komen er nog op je blog! Ben vooral benieuwd naar de oogpalettes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lijkt me leuk. Ik zie veel dingen dat ik ook heb en nog moet reviewen, maar ook items dat ik niet heb. Ik ben benieuwd. Leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oehhh...er komen nog veel mooie producten voorbij :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je hebt inderdaad nog een hele voorraad om te reviewen! Alvast een fijne kerst en succes met het vooruitwerken! Ik vind het altijd zo'n fijn gevoel geven als er weer zo'n berg producten is gereviewed, dan heb je echt het idee dat je wat gedaan hebt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zie weer heel veel mooie producten liggen, kom maar op met de reviews x

  BeantwoordenVerwijderen