zondag 13 december 2015

E.L.F. baked highlighter - moonlight pearls

 Vandaag review ik voor jullie een baked highlighter van het budgetmerk E.L.F. (Eyes Lips Face). Zelf vind ik hem op het eerste gezicht veel weg hebben van MAC's mineralize skin finishes, alleen dan een stuk betaalbaarder. Het is mijn eerste baked highlighter van E.L.F. dus ik was erg benieuwd naar de kwaliteit!

De baked highlighter zit in een kartonnen verpakking met een ronde inkeping in het midden, waardoor je de highlighter kunt zien zitten. Ik heb de kleur moonlight pearls, daarnaast is er nog de kleur blush gems & pink diamonds.

Voor €4,00 krijg je 5 gram aan highlighter. Qua kleur vind ik het een vrij koele/neutrale highlighter.

De highlighter zelf is vrij compact en heeft een doorzichtig, bol deksel. Doordat het deksel doorzichtig is kun je meteen de kleur van de highlighter zien, wat ik persoonlijk een groot pluspunt vindt. Het bolle deksel vind ik dan weer een klein nadeel, hierdoor zijn ze lastiger te stapelen.

Als ik er met mijn vinger overheen ga, komt er vrij veel pigment vanaf, iets waar ik altijd erg enthousiast van wordt!

Zodra ik de baked highlighter met mijn kwast wil oppakken, lijkt het net of er heel weinig tot bijna niets op mijn kwast zit. Maar niets is minder waar, want er komt toch ontzettend veel kleur vanaf op mijn huid. 

Voor een intenser resultaat kun je de highlighter aanbrengen met een vochtige kwast (net zoals je bij oogschaduw zou doen).

De baked highlighter zorgt voor een subtiele glow op mijn gezicht en heeft ondertussen al een plekje verovert in mijn dagelijkse make-up routine.

De baked highlighter is op basis van vitamine E, jojoba, zonnebloem, abrikoos en druif, hierdoor voedt en beschermt de highlighter meteen je huid.


Ingrediënten;
Mica, Talc, Ethylhexyl Palmitate, Nylon-12, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Magnesium Aluminum Silicate, Paraffinum Liquidum (mineral oil), Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Rosa Canina (Rose Hip) Fruit Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Phenoxyethanol, Methylparaben. May Contain: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491 , CI 77492 , CI 77499), Tin Oxide (CI 77861).

Je vind de baked highlighter - moonlight pearls hier terug.

Deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

12 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Wat een mooie highlighter! Hij doet me wel een beetje aan Mac soft & gentle denken, maar dan veel goedkoper :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hij ziet er inderdaad uit als een echte topper...zelf ben ik meestal erg te spreken over de ElF cosmetica, dus ik denk dat dit ook voor mij een echt schot in de roos zou zijn...mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind de meeste producten van E.L.F. ook erg fijn in gebruik ♥ Denk dat je deze wel mooi vindt xx

   Verwijderen
 3. Wauw, die is echt mooi! En dat voor €4,00! Komt op de wishlist!!! :)
  Liefs,
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een mooie! Wat is het toch een leuk merk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie! Ik heb zelf een highlighter van MUA, die vind ik ook heel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen