vrijdag 4 december 2015

Elysium palette MUA (+ ooglook)

 Toen ik in de Kruidvat bij het MUA schap een nieuw oogschaduw palette zag liggen, kon ik me weer eens niet bedwingen. De kleuren vind ik echt ontzettend mooi (vandaar dat ik al een stuk of 3 soortgelijke paletten heb liggen, maar dat terzijde) en hij moest dan ook mee naar huis!

Het palette ziet er strak uit, een zwarte doos met zilveren belettering en een doorzichtig deksel, waardoor je meteen de prachtige kleuren kunt zien zitten. Ik vind het palette vrij compact en er zit ook een duo eyeliner bij, dit zorgt er wel voor dat er geen applicator/kwastje bij zit, wat ik dan wel weer jammer vindt.

Elysium bevat 10 prachtige kleuren, bestaande uit zowel matte als shimmer oogschaduws. Het palette bestaat vooral uit roze tinten, variërend van heel licht, medium en hele donkere kleuren. Dit zorgt er ook meteen voor dat het een palette is waar je alle kanten mee op kunt. Je kunt er een subtiele dagelijkse look mee creëeren, maar ook een wat heftigere look voor een avondje stappen bijvoorbeeld.

De duo eyeliner bestaat uit een zwart oogpotlood aan de ene kant en een highlighter aan de andere kant. Beiden brengen erg makkelijk aan en zijn goed gepigmenteerd.


Het palette is te koop bij de Kruidvat voor €7,99 en t/m aanstaande zondag (6 december 2015) is het 1+1 gratis op alle MUA make-up.

Als ik iets leuk vindt is het als make-up producten namen hebben en daar scoort MUA punten mee, want deze 10 kleuren hebben allemaal een eigen naam.

V.l.n.r. (bovenste rij); Air, Cherub, Charm, Refine, Entrance & Adore.
V.l.n.r. (onderstij rij); Astral, Grace, Smoke & Seraphic.

Hiervan zijn Air, Charm, Refine en Smoke matte oogschaduws.

Swatches
V.l.n.r. (bovenste rij); Air, Cherub, Charm, Refine, Entrance & Adore.

V.l.n.r. (onderstij rij); Astral, Grace, Smoke & Seraphic.

De kleuren zijn goed te blenden, je kunt er talloze combinaties mee maken en als je hem nat aanbrengt of met een primer eronder zijn de kleuren nog intenser (de swatches op bovenstaande foto's zijn trouwens droog aangebracht, zonder primer eronder). 

Ooglook
Wat heb ik gebruikt;
- MUA Elysium oogschaduw palette
- Nyx jumbo eyepencil #604 milk
- E.L.F. liquid eyeliner zwart
- Catrice eyebrow set
- Manhattan wake up concealer
- Catrice lash brow designer
- Max Factor extensions false lash effect mascara
- Wimperkruller
- Wenkbrauwborstel ici paris
- Oogschaduwapplicator Hema
- Blending brush Jemma Kidd
- Oogschaduw kwast Essence
- Concealerkwast

Wat heb ik waar gebruikt;
In de binnenste ooghoek heb ik Cherub gebruikt, in het midden Astral en in de buitenste ooghoek heb ik gebruik gemaakt van Adore. Met het bijgevoegde zwarte oogpotlood kleurde ik mijn onderste waterlijn zwart in en met de andere kant (highlighter) trok ik een lijntje onder mijn oog door op de onderste wimperrand.

Met de liquid eyeliner van E.L.F. (mijn favoriet) trek ik een wing, ik krul mijn wimpers met mijn wimperkruller en breng nog wat mascara aan op mijn wimpers.

Mijn wenkbrauwen heb ik bijgekleurd met de lichtste kleur poeder uit de eyebrow set van Catrice, ik heb concealer aangebracht onder mijn oog (Manhattan wake up concealer) en als basis voor de oogschaduw heb ik mijn zeer geliefde Nyx jumbo eyepencil in #604 milk gebruikt.
Wat vind jij van deze ooglook en het Elysium palette van MUA?

14 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Ik vind dat MUA dit echt goed doet, bijna alle oogschaduw palettes zijn goed van dit merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, dit is echt een palette naar mijn hart. Wat Mariëlle schrijft, deel ik: vrijwel alle oogschaduwpalettes van MUA zijn gewoon goed. Knap dat een budgetmerk zulke mooie items op de markt kan brengen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig is er een budgetmerk die toch kwalitatief goede oogschaduw en andere make-up op de markt brengt ♥ xx

   Verwijderen
 3. Dit is zo een mooi en fijn palette! Ik heb 'm al een tijdje en ik gebruik 'm echt graag. Super mooie look ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige palette, precies mijn kleurtjes! Fijn dat het 1+1 gratis is, ik ga maar eens kijken of ik hem nog zie liggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat lijkt me dit een mooi palette zeg! Als ik hem tegenkom in de winkel neem ik hem zeker mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind dit ook een super mooi palette! Ik heb er al een paar keer mee in mijn handen gestaan maar heb inmiddels al zoveel MUA palettes haha. Hij blijft mooi, eigenlijk alle MUA palettes zijn plaatjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb er ook al een heleboel van MUA, maar ze zijn gewoon erg fijn en mooi ♥

   Verwijderen
 7. het ziet er heel mooi uit, zeker de onderste rij tinten , vind ik erg mooi om te zien....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit palette lijkt mij wel heel mooi! Misschien toch maar even kijken of die er morgen nog ligt bij de Kruidvat :P Ik vind het trouwens ook juist wel fijn dat er een eyeliner bij zit in plaats van een applicator; ik gebruik liever mijn eigen kwasten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik eigenlijk ook altijd mijn eigen kwasten, maar het was meer zo van; 'oh, geen applicator'. De eyeliner die erbij zit is ook erg fijn in gebruik ♥ xx

   Verwijderen