donderdag 24 december 2015

Kerstlook

 Ik wilde eigenlijk nog zoveel kerstlooks en kerstige nail-arts op mijn blog plaatsen, maar het is er gewoon niet van gekomen en morgen is het al kerst! Ik heb het erg druk gehad, waardoor het er helaas niet van gekomen is. Wel beloof ik jullie alvast een new years eve look.

Het is een wat heftige look geworden, je kunt er voor kiezen om de donkerrode lipstick te vervangen voor een nude lipstick of een transparante lipgloss en als je de nepwimpers achterwege laat, is het ook al meteen een stuk minder too much.

Zelf vond ik het leuk om voor deze look even 'extreem' uit te pakken.


Fijne kerst allemaal!  xx Liefs Amy

10 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Wauw die wimpers ♡ Je ogen komen heel mooi uit zo, fijne feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zelf houd ik wel die heftige looks,... hij is heel mooi geworden en staat je ook weer echt super mooi...de kleur van de lipstick is echt geweldig om te zien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De gouden kleur is prachtig, vind de lipstick ook ontzettend mooi!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Roze op je oog vind ik echt mooi en rode lippen kunnen niet ontbreken. ;-)Fijne kerstdagen morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw je lippen <3 Ik vind je hele look prachtig btw!

  BeantwoordenVerwijderen