donderdag 10 december 2015

Mijn favorieten van 2015

 Vandaag deel ik mijn favorieten van 2015 met jullie! Sommigen waren vorig jaar al favoriet, sommigen heb ik dit jaar pas ontdekt of weer herontdekt. 

Balea douchegel frozen breeze (limited edition): deze douchegel ruikt heerlijk zoet (iets wat ik erg lekker vind) en ik baal er nu al van dat het een limited edition is. Ik heb er dan ook meteen een paar ingeslagen en hoop dat ze in de toekomst toch in het vaste assortiment terecht komt.

Garnier micellair water: hiervoor gebruikte ik het micellair water van La Roche-Posay, maar deze is vrij prijzig. Toen er een actie was bij de Kruidvat nam ik het micellair water van Garnier mee om te proberen en inmiddels ben ik om! Ik koop deze liever bij de DM in Duitsland, want daar betaal je er €4,79 voor en in Nederland €6,49.

Nivea deodorant fresh flower: deze deo heeft eigenlijk alles wat ik zoek in een deo! Hij zorgt ervoor dat ik droog blijf, geeft geen vlekken, prikt niet na het scheren, ruikt lekker fris/zoet en je blijft hem lang ruiken. Do i need to say more?

La Roche-Posay effaclar duo+ créme: deze créme gebruik ik als dagcréme en is voor anti-imperfecties. Het vermindert onzuiverheden en vervaagt littekens. Hij kan prima onder je make-up, ik gebruik hem elke dag, hij trekt goed in de huid.

Tommy Hilfiger peach blossom parfum: peach blossom is een zoetige geur. Ideaal voor zowel in de zomer als in de winter. Dit is inmiddels al mijn tweede of derde flesje van deze parfum.

W7 lip bomb!: deze lipbalms zijn een namaakversie van de EOS lipbalms, maar erg fijn in gebruik. Het verzorgd de lippen erg goed, ik heb er dan ook altijd eentje bij me in de handtas.

EOS lipbalm: ik heb de pomegranate versie van de EOS lipbalms en hij bevalt me prima! Je betaald er iets meer voor dan voor de W7 lip bomb!, maar dat vind ik hem ook zeker waard.

MAC satin lipstick - Faux: deze kleur kocht ik halverwege dit jaar en is sindsdien niet meer weg te denken uit mijn stash! Dit is een kleur die ik ook zeker opnieuw aan zou schaffen. Faux is een kleur die bij iedereen goed staat en bij elke look/outfit kan!

L'oreal paris glam shine lipgloss - sand crystal: op de een of andere manier ben ik niet zo gek op lipgloss, ik houd niet van dat plakkerige gedoe op mijn lippen. Desondanks vind ik de sand crystal lipgloss van L'oreal paris erg mooi. Hij heeft een subtiel kleurtje met veel glans en glitters.

MUA Elysium palette: dit palette heb ik nog maar net, maar de kleuren zijn zó mooi en ontzettend goed gepigmenteerd! Je kunt ook erg veel kanten op met dit palette, hij is zowel geschikt voor een subtiele/dagelijkse look als voor een heftigere look.

Maybelline The Nudes oogschaduw palette: dit is ook een groot favoriet! Ook hiervan zijn de kleuren ontzettend goed gepigmenteerd en geschikt voor een dagelijkse of heftige look.

Catrice luminizing bronzer: deze komt uit een limited edition en daar baal ik zó van! Ik wou dat ik destijds een back-up had gekocht. Het is een goed gepigmenteerde bronzer die zorgt voor een prachtige glow.

E.L.F. baked highlighter: deze heb ik onlangs gekregen om te reviewen (dit heb ik inmiddels gedaan, review komt binnenkort) en hij is erg mooi! Ik wil hier nog niet teveel over zeggen, maar mooi is ie!

Catrice prime and fine highlighting powder: deze heb ik al een tijdje en ik moet eerlijk bekennen dat hij een beetje in de vergetelheid was geraakt. Na mijn herontdekking gebruik ik hem bijna dagelijks!

Max Factor clump defy extensions false lash effect: deze hebben jullie al ontzettend vaak voorbij zien komen, want hij is en blijft mijn grootste favoriet wat betreft mascara!

Catrice lash//brow designer: ik gebruik deze pas sinds dit jaar, maar ik vind het toch wel erg fijn! Het houdt mijn wenkbrauwen de hele dag op zijn plaats, zonder dat je hem ziet zitten.

E.L.F. liquid eyeliner: wat mij betreft de fijnste liquid eyeliner die er is! Ik gebruik deze echt al-tijd! Als je een look voorbij ziet komen met wing, dan is het deze eyeliner.

NYX jumbo eyepencil #604 milk: nog een pareltje die niet uit mijn stash is weg te denken. Ik gebruik hem voornamelijk als oogschaduw basis, maar op de waterlijn doet ie het ook prima!

 Wat is jouw absolute favoriet?

8 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Leuk om te zien, dit komt erbij mij ook nog aan! Mac faux is echt mooi, ook voor mij favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om je favoriete van 2015 te zien. Mac Faux hoort daar bij mij ook zeker tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die twee paletten spreken me erg aan! Ik ga er zeker eens een kijkje naar nemen in de winkel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De paletten zijn zeker de moeite waard! ♥

   Verwijderen
 4. Mooie favorieten van dit jaar... het Garnier micellair water is ook zeker een hele grote favoriet van mij!
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De W7 lip bomb is inderdaad heerlijk...Van de week was hij hier ineens van mijn buro af...wat denk je? buurmeisje lief zat lekker haar lippen ermee in te smeren...hij proefde zo superde super lekker, zei ze...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, wat lief! Stiekem smaakt 'ie ook wel lekker zoet ;)

   Verwijderen
 6. Leuk voor te zien, mooie favorieten ❤️
  X

  BeantwoordenVerwijderen