dinsdag 8 december 2015

Music Flower long lasting waterproof lipstick

 Net zoals een vrouw nooit genoeg schoenen heeft, heeft een vrouw ook nooit genoeg lipsticks in haar bezit. Elk kleurtje is toch net weer even iets anders en zo niet, dan gooien we het op het feit dat deze kleur van een ander merk en dus (logisch) anders is. Ik bedoel, laten we eerlijk zijn, elke vrouw heeft meer dan 1 rode lipstick toch?

De lipstick ziet er niet zo spannend uit en doet me een beetje denken aan de lipsticks van Essence. De huls van de lipstick is in dezelfde kleur als de lipstick zelf, de dop klikt goed dicht en in het midden zit een doorzichtige strook waar je de lipstick doorheen kunt zien.

Het was lastig kiezen, want er zijn 23 kleuren verkrijgbaar. Ik ben gegaan voor kleur #103, helaas hebben ze geen namen. Het is een hydraterende, glossy, long lasting en waterproof lipstick. 

Het eerste wat me opviel was de aparte vorm van de lipstick. De bovenkant loopt smal naar elkaar toe en is aan twee kanten plat. Hierdoor lijkt het me op het eerste gezicht lastig aanbrengen, met name bij de cupidoboog en in je mondhoeken.

Na het swatchen blijkt de vorm toch niet zo'n groot probleem. Het aanbrengen zelf gaat ook lekker soepel, de lipstick glijdt over de lippen en is goed gepigmenteerd. Glossy is deze lipstick zeker, want hij glanst enorm. 

De geur van de lipstick vind ik minder, hij ruikt niet lekker, chemisch zoet.

Met het indraaien blijft er een klein stukje lipstick boven de huls uit steken, hierdoor is er een kans dat je je lipstick tijdens het dicht maken kapot stoot met de dop. 

Je vind deze lipstick (& alle andere kleuren) hier terug en kost €2,10.

Met de code JOUH10 krijg je 10% korting op je aankoop.

Deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

12 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Het uiterlijk van de lipstick vind ik zelf niet zo mooi, maar de kleur is wel super x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het uiterlijk zelf vind ik inderdaad ook niet echt speciaal. ♥ xx

   Verwijderen
 2. tjonge de kleur is super om te zien...echt heel leuk om deze lipstick te bekijken

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een leuk kleurtje, maar ik heb even genoeg lipsticks hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er heel mooi en "fris" uit. Deze zou ik wel een keer willen proberen. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de kleur prachtig, maar de huls iets minder mooi :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kleurtje. Ik vind 'm er heel fijn uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen