woensdag 20 januari 2016

Essence Winter? wonderful! - oogschaduw palette & lipbalm

 Ik was niet echt van plan om iets van deze collectie te kopen, maar toen ik deze limited edition tegen kwam begon het toch een beetje te kriebelen. Uit nieuwsgierigheid nam ik het oogschaduw palette en de lipbalm mee.

Oogschaduw palette #01 all ice on me! €3,89
Het palette is lekker compact, een heerlijk winters decor op de voorkant en een doorzichtige deksel, zodat je de oogschaduw kunt zien zitten. Verder zit er niets extra's bij, dus geen applicator, kwastje of spiegel.

Op de achterkant staat de naam van het oogschaduw palette, de inhoud en een application guide (hoe je de oogschaduw kunt aanbrengen). Wat ik mis op de achterkant is de ingrediëntenlijst.

Je vind de ingrediënten hier.

Het palette bevat 3 lichte kleuren en 2 bruintinten (shimmer en matte).

De oogschaduws zijn zacht van textuur en kruimelen gelukkig niet. De kleuren zijn redelijk gepigmenteerd, ik heb een vrij lichte huid, wat er voor zorgt dat de 3 lichte kleuren een beetje wegvallen. Daarnaast vind ik de eerste twee kleuren erg veel op elkaar lijken, behalve dat de tweede kleur nog een shimmer bevat en de eerste kleur matte is.

Het palette is wel oké, maar niet echt speciaal. Als ik je advies mag geven (en dat ga ik gewoon doen!), dan zou ik dit palette niet kopen, niet omdat 'ie zo slecht is, maar hij is gewoon niet speciaal.


Lipbalm #01 the eternal ice €1,99
Deze lipbalm zit in een (naar mijn mening) veel te simpele verpakking, er is vrij weinig moeite voor gedaan lijkt wel. Er zit op de dop een klein stickertje waarop staat dat het een caring lipbalm is (iets waar ik tijdens het reviewen trouwens pas achterkwam, ik was er namelijk heilig van overtuigd dat ik een lipstick had gekocht) en onderop zit een stickertje met het nummer en de naam van de lipbalm.

De lipbalm kun je helemaal indraaien, wat de kans op stoten aanzienlijk vermindert. De lipbalm zelf is doorzichtig met daarin glitters. De swatch laat een mooie glans zien, van de glitters is niets te zien.

Hij geeft de lippen een subtiele, gezonde glans en verzorgt/hydrateert mijn lippen goed. Kortom; een fijne lipbalm.

Je vind de ingrediënten hier.


 De producten zijn niet slecht, maar ik vind ze eerlijk gezegd niet de moeite waard om perse in huis te halen. Ze zijn de hele maand januari te koop bij onder andere Kruidvat en Trekpleister.

9 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Leuke kleurtjes heeft de oogschaduw palette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OOh, dit is jammer! Deze producten laat ik mooi liggen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat ze tegenvallen! Ik vind de kleurtjes van het palette wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de collectie ook wat tegenvallen, terwijl de Blush uit de collectie wel erg mooi is maar toch heb ik niets gekocht :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben het wel met je eens dat ze niet zo heel bijzonder zijn! Het palette vind ik wel mooi qua verpakking!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie nude kleurtjes heeft de palette en fijn dat je eerlijk bent in je artikel!

  -x- Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen