woensdag 13 januari 2016

Nepwimpers van Born Pretty Store

 Onlangs heb ik deze nepwimpers mogen ontvangen van Born Pretty Store, een webshop met heel veel goedkope (én vaak ook nog erg goede/fijne) make-up/beauty items. Voor het eerst in mijn leven probeerde ik nepwimpers voor de onderste wimpers en het resultaat laat ik je zien!

De nepwimpers zitten in een roze met witte stippen kartonnen doosje met plastic venster met hierin 5 paar nepwimpers voor boven en 5 paar nepwimpers voor onder. De nepwimpers zitten op de uiteinden vastgeplakt met een gouden stickertje om ze op hun plek te houden in het doosje.

Je hebt 5 paar verschillende nepwimpers voor boven en onder ook 5 paar verschillende. Ze variëren van subtiel tot vol en lang.

Ik heb al wel enige ervaring met het aanbrengen van nepwimpers, maar nepwimpers voor op de onderste wimpers waren ook voor mij even nieuw.

De nepwimpers hebben een doorzichtige wimperrand, wat er voor zorgt dat ze nog minder opvallen wanneer je ze draagt. Voor gebruik de nepwimpers even goed op maat knippen.

Aanschouw de faalfoto met nepwimpers voor de onderste wimperrand. Ik heb het wel 5 keer opnieuw geprobeerd, maar ik kreeg ze maar niet goed vast op hun plek. Moeten ze nu onder je eigen wimpers vallen of erboven? Hier had ik geen ervaring mee en ik kreeg het ook niet voor elkaar, wat ik ook probeerde, bovenstaande foto is het beste wat me is gelukt.

Toch denk ik dat als het je wel lukt dat het een heel mooi effect geeft of het fijn zit is een tweede.

Ik vind de nepwimpers zelf er goed uit zien, ze voelen fijn aan en het is dat ze erg lang zijn, maar anders hadden ze zo door gekund als wimper extensions. Ergens vind ik het wel jammer dat nepwimpers altijd zo overdreven lang zijn (kan er meestal bijna mijn wenkbrauwen mee aanraken), want anders zou ik ze er veel vaker bij pakken en ook vaker gebruiken op een werkdag bijvoorbeeld.

De nepwimpers worden geleverd zonder wimperlijm, zelf vind ik dit geen ramp, want ik gebruik toch het liefst de duo wimperlijm van MAC.

De nepwimpers van Born Pretty Store vind je hier en ze waren ongeveer €5,00.

Gebruik de code JOUH10 voor 10% korting op je bestelling!

Deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

16 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Wat leuk om te zien.
  Ik zelf heb nog nooit nep wimpers gebruikt.
  ik heb van natuurlijk al lange wimpers en zou niet wetten of dan met nep wimpers mooier ga zijn bij me.
  maar bij je is het echt prachtig.......!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik pak er ook bijna nooit nepwimpers bij, ik vind die van ELF fijner!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie wimpers zeg! Ziet er goed uit. Ik persoonlijk heb wimperextentions omdat dat makkelijker is. Maar vind deze er ook wel erg mooi uit zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zien er goed uit, wimpers zijn alleen niks voor mij hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke review! De laatste tijd ben ik wat meer bezig met nepwimpers, maar onderwimpers had ik nog niet geprobeerd. Ik moet ook toegeven dat ik vooral de wimpers aan de bovenkant mooi vind! Ik denk wel dat je met nepwimpers op de onderste wimpers echt zo'n bambi-effect kan bereiken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond het erg lastig om nepwimpers op de onderste wimpers te krijgen, wist ook niet zo goed hoe het moest. Zo'n Bambi effect is wel gaaf met een feest zoals carnaval, halloween of iets dergelijks. xx

   Verwijderen
 6. zoals je weet ben ik echt geen plakkampioen en meid, je maakt het nog moeilijker door te proberen ze bij je onderste wimpers te plakken....dat deze wimpers een doorzichtige wimperrand hebben vind ik wel heel erg mooi om zo te zien...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was inderdaad niet echt een makkelijke klus om de onderste wimpers aan te brengen, het is dan ook niet echt gelukt :D xx

   Verwijderen
 7. Vind nep wimpers zo gaaf, maar door mijn bril draag ik ze nooit (komen ze tegen mijn glazen aan) x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat lijkt me inderdaad erg vervelend voelen ♥ xx

   Verwijderen
 8. Wow, ik vind dat ze er heel goed uizien! Je hebt ze ook prachtig kunnen aanbrengen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Staat je heel mooi! Ik hou ervan om nep wimpers te dragen maar het is wel een hel om ze op te plakken haha. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik gebruik nooit nep wimpers omdat ik er gewoon niet handig in ben :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hahah nee, die onderste nepwimpers zijn echt een fail.. niet mijn ding hihi
  De bovenste vind ik echter wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja vind ik ook! Ze komen waarschijnlijk nooit meer uit de doos die onderste nepwimpers xx Liefs

   Verwijderen