vrijdag 15 januari 2016

P2 the future is mine - beyond infinity lipsticks

 Nog niet zo heel lang geleden kocht ik deze 3 lipsticks bij de DM in Duitsland. De lipsticks zijn van het merk P2 en komen uit een limited edition collectie, genaamd; the future is mine. Ze hebben alle drie een wat aparte kleur, geen kleur voor een dagje school/werk en toch nam ik ze mee, want ze maakten me nieuwsgierig.

De lipsticks zitten in een apart gevormde, groene, doorschijnende huls. Ze hebben naast een nummer ook allemaal een naam, #010 moonlit sparkle, #020 midnight shimmer & #030 aurora brilliance.

Alle drie de lipsticks geswatched op mijn hand, het lijkt heel wat zo, maar hiervoor heb ik wel een aantal keren moeten swatchen. De pigmentatie is dus niet denderend en je moet hem echt opbouwen om een goede kleur te krijgen.

De lipsticks zijn erg romig en glijden heerlijk soepel over de lippen, nadeel is dat ze ontzettend in de lijnen trekken en velletjes enorm benadrukken, daarnaast trek je ook lijnen in je lipstick.


#010 moonlit sparkle 
Moonlit sparkle is een semi transparante lipstick met groen/blauwe glitters, op mijn hand vind ik de swatch erg mooi, maar op mijn lippen valt 'ie ontzettend tegen. 

Zoals je ziet benadrukt hij ontzettend je losse velletjes, hij loopt in de lijnen en je trekt er lijnen mee. Ook moet je hem een aantal keren aanbrengen voor resultaat.

Wel wil ik hem graag nog eens proberen als finish over een andere lipstick heen.

#020 midnight shimmer
Midnight shimmer is een donkerblauwe lipstick met groen/blauwe glitters. Na het swatchen op mijn hand was ik al enigszins teleurgesteld door het pigment en na het swatchen op mijn lippen werd ik er eigenlijk nog ongelukkiger van. 

De kleur dekt gewoon niet goed, hoe goed ik ook mijn best doe en hoe vaker ik hem aanbreng, hoe meer lijnen ik trek in de lipstick. Hij loopt in de lijnen, benadrukt velletjes, trekt lijnen in de lipstick en hoopt her en der ook nog op.

Ik vind het ontzettend jammer dat deze zo tegenvalt, als het pigment alleen al beter was, was ik er misschien nog blij mee geweest, maar helaas..

#030 aurora brilliance
Aurora brilliance is een koraal/roze lipstick met een goud/oranje glanzende finish. Deze lipstick is ook een stuk minder romig dan de andere twee, wat er ook meteen voor zorgt dat het pigment stukken beter is en.. ik geen lijnen trek in de lipstick.

Hij benadrukt de losse velletjes ook, maar een stuk minder erg dan de andere twee.

Midnight shimmer vind ik het meest teleurstellend en dat terwijl ik hier zo nieuwsgierig naar was. Moonlit sparkle wil ik graag nog een kans geven als finish over een andere lipstick heen en Aurora brilliance maakt me op het moment het meest blij van deze 3.

De lipsticks kosten €2,95 per stuk en de limited edition collectie ligt tot en met februari in de DM winkels.

13 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Oef dit is niet mijn ding, de verpakkingen zijn wel grappig haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de verpakking vind ik echt super de super...maar de zwarte en witte, nee daar zou ik ook niet vrolijk van worden...al deden je ( zwarte ) lippen mij wel denken aan de mijne, nadat ik een zak trekdroppen naar binnen gemikt heb...echt jammer van de eerste 2...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik vind het ook echt jammer, had zo leuk kunnen zijn ♥ xx Liefs

   Verwijderen
 3. Verpakking is leuk, die laatste vind ik ook wel gaaf , alleen die andere niet zo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als je naar de lippenstift kijk is hij gewoon prachtig van kleuren.
  maar als je ze op je lippen breng is echt wel een teleurstelling om het te zien.
  Maar die roze is echt wel heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke verpakkingen! Ik vind se laatste echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De laatste vind ik wel mooi! De eerste twee vallen inderdaad een beetje tegen!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat zonde van die dekking en de losse velletjes! Op zich vind ik de kleurtjes wel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat jammer, de verpakking is veelbelovend, maar de kwaliteit valt tegen :( De laatste is nog wel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die laatste kan ik wel waarderen, maar die andere twee zijn denk ik alleen heel leuk voor showmake-up. Wel onwijs leuk dat je ze getest hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hmm ik ben niet zo van de glitterige lipsticks. Niet echt mijn ding deze lipsticks!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Aurora Brilliance ziet er het best uit! Wat jammer dat net de bijzondere kleuren het niet zo goed doen op de lippen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ze spreken me jammer genoeg niet zo aan. Midnight ziet er inderdaad het minst goed uit. De laatste daarentegen lijkt me wel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen