zaterdag 23 januari 2016

Red & Nude lips - Max & More

 De Action is zo'n winkel waar je naar binnen gaat voor één ding en naar buiten komt met het halve assortiment (ik wel tenminste). Ze hebben er veel te veel producten voor een leuke prijs en een té hoog 'hebben' gehalte. Zo kon ik ook deze koopjes niet weerstaan..

Bij de Action kocht ik twee setjes met daarin een lipstick en lipliner in de kleuren nude en red. Ik weet dat er nog een is in de kleur dark red en in de kleur coral.

De lipsticks zien er vrij simpel uit, een zwarte hul met een doorzichtige dop. Ook de lipliners zijn zwart met een doorzichtige dop en aan de onderkant een stukje gekleurd in de kleur van de lipliner zelf. Daarnaast staat er nog in het wit Max & More lipstick/lipliner op.

Nude
Nude is een subtiele, roze kleur die ik persoonlijk erg mooi vindt. Een ideale kleur voor bij je 'all natural' make-up look.

Je moet een paar keer over je lippen heen voor een goede dekking. De lipliner is goed gepigmenteerd en smeert fijn uit, op bovenstaande foto draag ik zowel de lipstick als de lipliner (alleen de lijnen).

Red
Red is een niet al te heftige, rode kleur. Dit komt doordat hij niet heel extreem gepigmenteerd is, wat er voor zorgt dat hij wat subtieler uitvalt. Desondanks vind ik het een mooie kleur en misschien juist doordat 'ie wat minder heftig is.

Ook bij deze kleur moet je een paar keer eroverheen voor een goede dekking. De lipliner daarentegen is erg goed gepigmenteerd en smeert erg fijn uit, op bovenstaande foto heb ik zowel de lipsticks als de lipliner gebruikt (alleen de lijnen).

Lipliners
De lipliners zijn erg goed gepigmenteerd en smeren fijn uit door de romige textuur. Voor gebruik zou ik ze een paar keer over de rug van je hand heen smeren, zodat de scherpe punt eraf is. Ze zijn lekker compact, waardoor je ze makkelijk mee kunt nemen in je handtas.

Wat je kunt doen voor een betere dekking en om er voor te zorgen dat de lipstick langer blijft zitten kun je de lipliner ook aanbrengen over de hele lippen, dus niet alleen op de lijnen.

Lipsticks
De lipsticks vielen me een beetje tegen, helemaal naast de pigmentatie van de lipliners, maar ze zijn gelukkig goed op te bouwen. Ze glijden soepel over de lippen en als je de lipliner als basis eronder aanbrengt, blijven ze toch wel zo'n 4 uur zitten (moet je geen uitgebreid 5 gangen diner plannen).

Ook kunnen de lipsticks helemaal indraaien, wat de kans op het kapot stoten een stuk kleiner maakt. De vorm van de lipsticks vind ik wat minder fijn, ik vind ze vrij groot en er zit geen punt aan. Dit maakt het wat lastiger om bijvoorbeeld je cupidoboog en mondhoeken netjes/strak te doen.

Al met al vind ik de setjes voor een prijs van €0,79 helemaal niet verkeerd. Het kost even wat meer werk/tijd om de juiste dekking te krijgen, maar voor dit geld mogen we niet klagen. Voor 'beginners' vind ik het zeker goede setjes. 

Zelf zou ik ze niet nog een keer of andere kleuren aanschaffen, omdat ik mijn geld liever in wat duurdere lipsticks (zoals die van MAC of L'oreal Paris) steek.

11 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Voor dat geld vind ik het niet tegenvallen, maar ik koop liever Essence of Catrice!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor dat geld zijn ze inderdaad prima!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De rode tint vind ik heel erg mooi, juist omdat jij niet extreem knallend is op de lippen...en voor de prijs? daar hoef je niet voor met kale lippen te lopen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze beide erg mooi, voor die prijs zou ik ze ook niet laten liggen :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne producten voor dit geld! Zeker een aanrader. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wist niet dat ze bij de Action zulke mooie make-upjes verkopen haha! Misschien ook maar eens proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De nude variant heb ik zelf ook, die vind ik erg mooi. De rode lijkt mij ook wel wat, ik draag normaal geen rode tinten, maar deze ziet er best nog een draagbare rode kleur uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zal persoonlijk niet snel voor dit merk kiezen maar voor dat geld is het natuurlijk meer dan de moeite waard om eens uit te proberen.

  BeantwoordenVerwijderen