vrijdag 5 februari 2016

Eau de toilette Naomi Campbell - Private

 Private van Naomi Campbell is al een tijdje verkrijgbaar en toch kocht ik hem onlangs pas, doordat ik de tester ervan ergens bij kreeg. Ik vond de geur zó lekker, dat de tester in no time leeg was en ik hem wel moest aanschaffen!


Ik kocht de eau de toilette van 50 ml voor €30,70 bij de DIO drogist, omdat ik nog een aantal cadeaubonnen had van de DIO, gekregen met kerst, betaalde ik er eigenlijk niets voor. 

De eau de toilette is er in 3 verschillende formaten; 15, 30 & 50 ml.

De flacon heeft dezelfde klassieke vorm als haar gehele parfum collectie. Een vrij simpele flacon als je het mij vraagt, met op de voorkant alleen de naam van Naomi Campbell en de parfum. De dop is metallic roze en de sprayflacon is goud.


Private is een sensuele, bloemige en mysterieuze geur, aldus Naomi Campbell. Hierbij geeft ze de quote; 'Wees jezelf en niet zoals anderen willen dat je bent'. 

Ik vind dat een mooie quote, want vandaag de dag wordt er zo ontzettend veel gelet op 'het schoonheidsideaal'. Teveel jonge meiden die kampen met het waarderen van zichzelf zoals ze zijn. Daarbij vind ik dat het schoonheidsideaal enorm wordt verkloot door sociale media, modellen die gephotoshopt worden en veels te veel lagen make-up.


Zelf zou ik Private omschrijven als een zacht zoete bloemige geur, het is geen zware geur, waardoor die zowel geschikt is voor overdag als voor een avondje uit.

Topnoten = mandarijn, peer en perzik.
Hartnoten = rozen, oranjebloesem en fresia.
Basisnoten = tonkaboon, vanille en muskus.

 Wat is jouw favoriete parfum?

5 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Klinkt als een fijne geur voor overdag! Ben benieuwd geworden. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De geur klinkt wel lekker. Wat fijn dat je nog een aantal bonnen had

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt als een heerlijke geur! Handig dat je nog bonnen had.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh Naomi Campbell doet me echt denken aan vroeger, toen droeg ik altijd die luchtjes hihi
  Lekker!

  BeantwoordenVerwijderen