dinsdag 2 februari 2016

Elsa Frozen look


 Om in carnavals sferen te blijven maakte ik deze look van Elsa uit de film Frozen. De jurk hangt al dik een jaar in de kast en hij is eigenlijk te groot voor mij, desondanks wilde ik toch graag deze look maken.

De oogschaduw komt uit het make up revolution awesome eyeshadow collection palette, als basis gebruikte ik de witte jumbo eyepencil van NYX in de kleur #604 milk, de zwarte liquid eyeliner is van E.L.F., de mascara op de onderste wimpers is van Maybelline new york en de nepwimpers zijn van de Hema.


Voor de lippen gebruikte ik een lipstick van Catrice in de kleur #140 pinker-bell, een prachtige felroze/fuchsia lipstick met een blauwe ondertoon, glitters en een hoop glans!


In mijn vlecht verwerkte ik diamantjes die je met een soort veertje erin kunt draaien, ze zijn van Zenner.

Volg mij op Instagram voor de recentste foto's.

14 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Het is dat ik al wat heb voor carnaval, maar dit is ook erg leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je look van Elsa is echt mooi gelukt zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, echt aan alles gedacht. Mooie look!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk, deze Elsa look , leuk om naar te kijken en het staat je ook nog eens superleuk ook...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je dit gaaf gedaan! Niet alleen je make-up look, maar ook de bijpassende jurk maakt het af. Zelf doe ik niet meer aan carnaval, maar mijn dochtertje gaat vrijdag wel verkleed naar school x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoe gaat je dochtertje verkleed? ♥ xx Liefs

   Verwijderen
 6. Zo leuk gedaan! Ik vier helaas geen carnaval, anders was ik echt voor Elsa gegaan hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wow gaaf!! heb je super goed gedaan, lijkt precies =D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat gaaf! Heb je heel erg mooi nagemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen