zondag 7 februari 2016

Mijn favoriete verzorgingsproducten

 Vandaag deel ik mijn favoriete verzorgingsproducten van het moment met jullie. Zo baal ik er bijvoorbeeld ontzettend van dat ik niet meer Lush snow fairy heb ingeslagen!

Eerst wat fijne budget toppers, namelijk twee douchegels en een bodylotion van Balea (huismerk DM). De shining berry douchegel bevat shimmer en ruikt ook nog eens heerlijk zoet! Ook de frozen breeze douchegel douchegel ruikt heerlijk zoet, enige nadeel? Het komt uit een limited edition collectie, mweh! De bodylotion ruikt net zo lekker en komt ook uit de limited edition collectie. 

De tea tree foaming face wash gebruik ik onder de douche en reinigt mijn huid goed, het wordt er ook nog eens lekker zacht van, ik gebruik hem bijna dagelijks.

Het groene klei masker komt van de Tuinen en deze gebruik ik 1 a 2 keer in de week. Het reinigt het gezicht goed en vermindert de kans op onzuiverheden. Je brengt het masker met een vrij dikke laag aan op het 'te behandelen' gedeelte van je gezicht, dan laat je het opdrogen/hard worden en vervolgens spoel je het eraf.

Het micellaire reinigingswater van Garnier gebruik ik elke dag, meerdere keren zelfs. 's Morgens voor ik mijn make-up aanbreng, soms tussendoor en 's avonds voor het slapen gaan. Hij reinigt de huid erg goed en is mild. Hiervoor gebruikte ik altijd micellair water van La roche-posay, maar deze is net zo fijn en een stuk goedkoper.

De Olaz beauty fluid is een niet-vette vochtinbrengende lotion voor de normale, droge en gecombineerde huid. Doordat het snel wordt opgenomen laat het geen vettig laagje achter, wat het meteen een ideale basis voor je make-up maakt. Ik gebruik hem regelmatig onder mijn make-up als basis (of de effaclar duo+ créme van La roche-posay, omdat deze niet vet blijven en goed intrekken).

Fresh flower deodorant van Nivea, een frisse, zoete geur die lang blijft hangen. Hij houdt me helaas niet de hele dag droog, maar de geur is wel erg fijn.

De shampoo van OGX gebruik ik nu een paar weken en ik ben er tot nu toe erg tevreden over. Hij kost wat meer dan de gemiddelde shampoo, maar omdat ik zo'n geïrriteerde hoofdhuid had wilde ik graag een shampoo met wat minder 'rotzooi' erin.

Mijn conditioner van Andrélon doet ook prima zijn werk, ik gebruik het alleen in mijn haarpunten, maar zorgt er wel voor dat het goed doorkambaar is en niet geheel onbelangrijk, hij ruikt lekker.

Snow fairy van Lush is een goddelijk veels te zoet ruikende douchegel mét.. Glitters!!! Helaas komt deze uit een tijdelijke collectie waardoor ik er nu al van baal dat ik er niet nog meer heb ingeslagen of een grotere fles.

Nog een topper van de Lush, lemony flutter. Waarschijnlijk kent iedereen de lemony flutter wel, maar zo niet, de lemony flutter is een hand- en nagelriemcréme. Daarnaast kun je hem ook gebruiken op je ellebogen, hielen en andere droge plekjes.

O.P.I. nagelriemolie in een stick, waardoor het ideaal is voor in je handtas. Bij de tip zit een kwastje, waardoor je het product makkelijk aan kunt brengen.

Handcream van de Sabon in de geur lavender/apple. Superfijne handcréme in een nog leukere verpakking en eigenlijk moet je gewoon een keer bij de Sabon binnen zijn geweest.

En als je dan bij de Sabon binnen stapt, moet je vragen of je je handen mag scrubben. De body scrub van de Sabon is erg fijn in gebruik en ruikt heerlijk. Ik gebruik hem te weinig, maar dat neemt niet weg dat het een ontzettend fijn product is.

 Wat is jouw favoriete verzorgingsproduct?

9 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. wat een heerlijke favorieten heb je in deze post, sommige die ik uit ervaring ken zijn inderdaad heerlijk...helaas heb ik nog geen ervaring met de Sabon producten, want daar ben ik best erg nieuwsgierig naar...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De producten van Sabon zijn echt de moeite waard om te proberen ♥ xx Liefs

   Verwijderen
 2. Wat een boel favorieten! Hele mooie producten zitten er tussen overigens.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is best wel wat bij elkaar hihi! Ik ben heel benieuwd naar het masker van De Tuinen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die producten van Balea lijken me echt wel wat! Jammer genoeg hebben ze in België geen DM winkels. Ook de shampoo van ogx en snow fairy van Lush maken me benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke favorieten! Ik ben wel benieuwd naar de tea tree face wash en het klei masker!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat gebruik je fijne en mooie producten! Vooral die van Sabon ben ik wel benieuwd naar, daar heb ik nog niks van geprobeerd x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh Frozen Breeze van Balea is zo lekker!
  Hele fijne producten zeg <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat veel mooie producten! Ah die scrub van Sabon is echt geweldig

  BeantwoordenVerwijderen