maandag 14 maart 2016

NARS audacious lipstick - Liv

 Een tijdje terug won ik op de blog van Loes mijn allereerste NARS audacious lipstick (überhaupt mijn eerste NARS product) in de kleur Liv. Ik was super duper ontzettend blij toen ik een mailtje in mijn inbox vond met daarin de tekst dat ik gewonnen had! Vandaag review ik hem dan eindelijk voor jullie!

De lipstick zit in een zwart kartonnen verpakking met daarop de nodige informatie, zoals de naam van de lipstick, ingrediëntenlijst en gewicht/inhoud.

De lipstick zelf zit in een metalen, mat zwarte, vierkante huls. De dop sluit magnetisch en het voelt allemaal erg stevig aan. Rondom over de huls staat in dunne, glanzende letters NARS gegraveerd. Je kunt de lipstick helemaal indraaien, wat de kans op kapot stoten aanzienlijk kleiner maakt.

In totaal zijn er 40 verschillende kleuren audacious lipstick te verkrijgen, van nude tot donker en felgekleurd. Audacious betekent gedurfd, stoutmoedig & onverschrokken. Kortom: lipsticks die niet voor iedereen zijn weggelegd en voor vrouwen die van kleur houden.

Hieronder een overzicht van de 40 verkrijgbare kleuren audacious lipstick.
NARS omschrijft de kleur Liv als een deep aubergine kleur. Liv is een erg donkere kleur en ik vind de omschrijving van NARS dan ook niet misplaatst. Het is een donkere, vampy kleur die mijn huid nog bleker laat lijken dan die eigenlijk al is. 
Over het pigment valt niets te zeggen, die is ontzettend goed! Daarnaast laat de lipstick een prachtige glans achter op je lippen en is de lipstick ontzettend romig, waardoor die soepel over je lippen heen glijdt (of moet ik zeggen vliegt?) en mijn lippen voelde na gebruik zacht en verzorgd aan. Wel had de lipstick wat last van bloeden, met name bij mijn cupidoboog.
Voor deze lipstick betaal je €30,00 en je koopt hem o.a. hier.
1x swatchen
Over de kwaliteit van de lipstick valt echt niets op aan te merken, hij glijdt soepel over de lippen en is ontzettend goed gepigmenteerd. Echter denk ik dat de kleur wat te donker is voor mijn lijkbleke huidje, op mijn lippen lijkt 'ie soms bijna zwart. 
Mocht je nog op zoek zijn naar een koele, donkere, vampy kleur, dan kan ik je Liv zeker aanraden!

8 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Winnen!? Holy moly wat gaaf. Ik vind het een gewaagde, maar hele mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je deze Nars lipstick bij Loes hebt gewonnen! Het is echt een hele gave/mooie kleur x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een mooie kleur, staat je prachtig!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je deze hebt gewonnen. Ik vind de kleur echt heel gaaf en mooi pigment en dekking.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh my wat een gave lipstick is dit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gave kleur! Maar inderdaad wel donker, ik zou het zelf niet dragen denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen