zaterdag 5 maart 2016

Viktor & Rolf - Flowerbomb eau de parfum

 Een van mijn favoriete geuren op het moment is zonder enige twijfel Flowerbomb van Viktor & Rolf. Ik kreeg hem cadeau met kerst van vriendlief en ik ben hem daar tot op heden nog steeds ontzettend dankbaar voor! Ik wil jullie graag kennis laten maken met deze geursensatie.

De geur van Viktor & Rolf komt in een lichtroze, vierkant doosje met daarop een zwarte zegel. Persoonlijk vind ik het er erg leuk uit zien, het is niet too much en toch leuk. Op de achterkant staan de ingrediënten van de eau de parfum.

Het flesje zelf is in de vorm van een handgranaat, erg leuk gedaan en passend bij de naam: Flowerbomb.

Flowerbomb is een frisse, oriëntaalse bloemengeur. De geur begint explosief en eindigt romantisch, aldus Viktor & Rolf. Ik vind het een lichtzoete, poederige en vrouwelijke geur die lang blijft hangen.

De topnoten bestaan uit groene thee en bergamot, de hartnoten bestaan uit Arabische jasmijn, fresia, roos, oranjebloesem en orchidee. De basisnoten bestaan uit muskus en patchoeli.

Voor een flacon van 30 ml betaal je €69,50, je vind hem hier.

9 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Jaaaa, zo lekker is 'ie. Heb er al vaak mee gestaan maar toch voor andere geurtjes gegaan. Hij is ook zo prijzig! Misschien leest de kerstman alvast mee? Haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hij is helaas vrij prijzig, laten we hopen dat de kerstman heeft mee gelezen ;) & anders de kerstman een handje helpen ♥ xx

   Verwijderen
 2. Die flacon heeft iets weg van Ari, vind ik haha. Ik ben zo benieuwd naar de geur. Ze moeten echt zo'n knopje uitvinden waardoor ik de geur ook kan ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De flacon lijkt er inderdaad wel een beetje op! Ja dat zou ontzettend handig zijn ♥ xx

   Verwijderen
 3. Deze is zo lekker! De flacon is prachtig, heb zelf wat samples hier van vind het best een prijzige geur om het in full size te kopen x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is helaas inderdaad vrij prijzig ♥ xx Liefs

   Verwijderen
 4. Oh ik ben zo benieuwd naar deze! Binnenkort maar weer eens naar de ICI PARIS XL gaan :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh ik ben DOL op deze geur <3
  alleen al een prachtig flesje.

  BeantwoordenVerwijderen