maandag 23 mei 2016

P2 secret splendor lipgloss & oogschaduw

 Bij de DM scoorde ik een lipgloss en de oogschaduws uit de limited edition van P2, secret splendor. Een oriëntaalse lijn, gebaseerd op 1001 nacht. Een limited edition met een hoop goud accenten en veel shine.

Faraway dreams lipgloss #010 gold glamour

De lipgloss heeft een doorzichtige huls met een paarse/lila dop. De lipgloss zelf is goud van kleur met glitters. Niet echt een kleur voor alledaags gebruik, maar hij leek me erg gaaf voor het maken van aparte make-up looks. 


De lipgloss is voorzien van een applicator waar prima mee te werken is. Na het swatchen op mijn hand kreeg ik echt het wauw gevoel. Zou het op de lippen net zo goed dekken? 

Helaas was dat niet het geval en ben ik eigenlijk een beetje teleurgesteld. Hij is niet volledig dekkend op de lippen, hoe goed ik ook mijn best doe. Ik denk dat de lipgloss wel erg mooi is als topper over een donkere lipstick heen, maar op zichzelf zou ik hem niet gebruiken.

€3,25Light up the night foil oogschaduw
V.l.n.r. #010 Indigo enigma, #020 Gold magnificence & #030Emerald mystery.

De limited edition collectie bevat 3 mono foil oogschaduws, ik kon niet goed kiezen en besloot ze alle drie mee te nemen. 

Ze zitten in een rond, paars/lila doosje met schroefdop. Het deksel is doorzichtig, waardoor je de kleur oogschaduw meteen kunt zien zitten. 


Na het swatchen was ik helemaal om, de pigmentatie is super goed! Het zijn een soort créme oogschaduws, ze brengen makkelijk aan en blijven goed zitten. Een oogschaduw basis is niet nodig, ze zijn van zichzelf al erg goed gepigmenteerd.

Ik vind ze alle drie erg mooi, maar als ik er één zou moeten kiezen, dan ga ik voor de donkerblauwe. 

€3,45 per stuk.


Kortom: de lipgloss zou ik lekker laten liggen in de winkel, de oogschaduws daarentegen zijn zeker de moeite waard! Ze zijn erg goed gepigmenteerd en verkrijgbaar in 3 mooie kleuren. 

Secret splendor is te koop bij de DM en ligt nog t/m 30 juni in de winkels.

5 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Wauw de oogschaduws zijn echt heel mooi zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik ben er ook echt superblij mee! Het pigment is erg goed ♥ xx

   Verwijderen
 2. De lipgloss is niet echt mijn ding, maar wauw die oogschaduws zijn mooi!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De lipgloss valt inderdaad ontzettend tegen, de oogschaduws maken gelukkig een hoop goed ♥ xx

   Verwijderen