zondag 22 mei 2016

Vakantiefoto's Benidorm - Spanje

 Vandaag is het precies drie weken geleden dat we terug kwamen van een week vakantie uit Benidorm - Spanje. De vakantie is ontzettend snel voorbij gegaan, maar we hebben heerlijk weer gehad en lekker rustig aan gedaan.Onze hotelkamer zat 7 verdiepingen hoog en we keken uit op het zwembad. Het bad op onze badkamer was voorzien van jacuzzi functie, yeah!


Ik ga jullie nu even doodgooien met mijn dierentuinfoto's, wat ik al voor een groot deel heb gedaan op Instagram. MundoMar is een, niet zo'n grote, dierentuin in Benidorm. Ze hebben er dan ook niet superveel dieren, maar wel een dolfijnenshow, zeeleeuwenshow en vogelshow. Daarnaast kun je met veel dieren op de foto, iets wat in Nederland bijna niet gebeurt. Tegen een 'kleine' vergoeding kun je eventueel ook zwemmen met de zeeleeuwen of de dolfijnen.

Zo konden we op de foto met ringstaartmaki's en ze voeren. Het aapje helemaal links pakte mijn arm vast, je voelde hem echt vingertje voor vingertje erop leggen, zo leuk!

Het uitzicht vanaf de dierentuin over Benidorm.

Dit hebben we vorig jaar ook gedaan, maar het is zo'n aparte/bijzondere ervaring. Vriendlief en ik hadden allebei zoiets van, we zijn er nu toch en het was niet druk. 

Het ziet er allemaal heel spectaculair uit, maar als je er langer dan 10 seconden zit is het al lang. Het is zitten, foto maken en weg.

Met de ara's.

& nog even op de foto met de zonparkieten.

En dit vond ik het allerleukste. Op de foto met een kinkajou (kleine beer), ik had er nog nooit van gehoord of gezien! Hij was zó schattig en had hele warme pootjes. We hadden stukjes fruit gekregen en dat kwam hij uit onze hand eten. Hier konden we wel wat langer zitten/bekijken, want er stond niemand verder in de rij.

Het zijn niet zoveel foto's, maar we hebben vooral veel aan het strand/zwembad gelegen, af en toe gewinkeld, op terrasjes gezeten en vooral heel relaxed gedaan. We zijn ook een keer over de markt gelopen (super druk) en een paar keer naar het oude gedeelte van Benidorm geweest, hier hebben ze ook winkels zoals de Douglas, Pimkie, Flying tiger, Bijou Brigitte.

De vakantiefoto's van oktober vorig jaar vind je hier.

8 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Wat heerlijk zeg! En wat een lieve foto's met alle diertjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, was zo'n aparte/bijzondere ervaring. Met name de ringstaartmaki's, de kinkajou en de dolfijn. ♥ xx

   Verwijderen
 2. Wow lekker zomerse foto's! Die Ringstaartmaki's zijn zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, heel verschil met het weer hier nu. xx

   Verwijderen
 3. Leuke foto's en het klinkt als een fijne vakantie! Van een kinkajou had ik ook nog niet eerder gehoord!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We hebben een heerlijke vakantie gehad. xx

   Verwijderen
 4. Word jaloers als ik dit zie! Heet die dierentuin waar jullie zijn geweest toevallig Mundomar?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dit is in MundoMar (staat er ook bij). ♥ xx

   Verwijderen