vrijdag 24 juni 2016

Bundel je favoriete foto's!

 Voor sommigen is de zomervakantie al begonnen en sommigen moeten er nog even op wachten (ik moet ook nog 5 weken werken). Tegenwoordig maken we veel foto's met een digitale camera of een mobiele telefoon, ontzettend handig natuurlijk, maar de ontwikkelde foto's van vroeger vond ik ook altijd ontzettend leuk & nog steeds eigenlijk! Leg je bijzondere momenten, zoals een vakantie, vast in een fotoboek.

Persoonlijk vind ik het ontzettend leuk om foto's er later nog eens bij te pakken en herinneringen op te halen. Daarnaast is een fotoboek ook ontzettend handig wanneer je je familie en vrienden je favoriete vakantiekiekjes wilt laten zien, op deze manier kun je ze in een boek bundelen en ze makkelijk aan iedereen showen. 

Van Fotofabriek mocht ik mijn eigen fotoboek maken, ik hoefde niet lang na te denken welke foto's er in zouden komen, namelijk de vakantiefoto's van vriendlief en mij van Spanje - Benidorm van vorig jaar oktober (herfstvakantie) en afgelopen meivakantie. 


Zelf ging ik voor een hardcover fotoboek staand in A4 formaat. Je kunt zelf de hoeveelheid pagina's kiezen, dit varieert van 24 tot 200 pagina's, genoeg ruimte voor je favoriete foto's dus!

Voordat je aan de slag kunt moet je eenmalig de software downloaden.

Zodra je de software start kun je meteen aan de slag. Het is niet moeilijk in gebruik, ik ben er helemaal uitgekomen zonder ook maar de handleiding te lezen of hulp in te schakelen! Je kunt je project tussendoor opslaan, zodat je er een andere keer mee verder kunt gaan. Eenmaal klaar kun je hem uploaden naar de website, waar je fotoboek in behandeling wordt genomen.


Er zijn heel veel opties. Zo kun je je foto's draaien, laten overlappen, tekst toevoegen, de pagina's van een achtergrond voorzien, foto's rond maken, frames plaatsen en nog veel meer! Ook geeft het programma meteen aan of de foto's die je gebruikt scherp genoeg zijn om te gebruiken.

Zelf heb ik sommige pagina's wel voorzien van een achtergrond en andere heb ik weer expres wit gelaten.


Je product wordt handmatig gecontroleerd op 8 aandachtspunten. 


En er zit een blaadje bij met een aantal tips over hoe je het beste met je fotoboek kunt omgaan en er zo lang mogelijk plezier van hebt.

~ Ik ben erg blij met mijn zelfgemaakte fotoboek! Het was niet moeilijk en leuk om te maken. De kwaliteit van het boek is erg goed, de kaft is lekker stevig, de foto's zijn scherp/duidelijk en mooi qua kleur. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, want voor €17,49 kun je al een fotoboek maken zoals hierboven.

Deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

6 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Wat handig zo boek met al je waardevolle foto's. De prijs valt trouwens ook erg mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeeel mooi boek!! Dit is altijd leuk om te bewaren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is niet duur voor een fotoboek! Hij is echt heel leuk geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat super leuk! Wij maken na de vakantie (als we genoeg foto's hebben) ook altijd een fotoboek. We doen dat nu al rond de 7 jaar en ik kijk nog steeds er vaak in de foto boeken. Leuke herinneringen ophalen :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is iets wat je er veel sneller bij pakt dan een aantal losse foto's. Ik vond het erg leuk om te maken en ga het zeker vaker doen! xx

   Verwijderen
 5. Leuk dat je die fotos in een boek hebt gedaan erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen