donderdag 2 juni 2016

Lancôme - La vie est belle

 Waarschijnlijk kent vrijwel iedereen de geur La vie est belle van Lancôme wel. Verpakt in een glazen flacon met een lintje om de hals (alsof je parfum een sjaal draagt). Ik heb de geur inmiddels al een tijdje in mijn bezit, maar ik wilde er toch nog graag wat over schrijven, juist omdat de geur me zo goed bevalt!


De flacon van La vie est belle vind ik echt prachtig! De flacon heeft een aparte vorm, als je er vanaf de zijkant tegenaan kijkt lijkt het een beetje op een vrouwenlichaam. Het lintje om de hals vind ik een erg leuk detail en bovenop de dop staat ´La vie est belle´.


Ik vind het vrij lastig om een parfum te reviewen, omdat het overbrengen van de geur erg moeilijk is, toch ga ik het proberen. 

La vie est belle is een zoete, bloemige geur. De topnoten bestaan uit peer en zwarte bes, de hartnoten bestaan uit iris, jasmijn & oranjebloesem en de basisnoten bestaan uit patchoeli, pralinévulling, tonkaboon en vanille.

Het is een geur die je lang blijft ruiken, daarnaast vind ik hem zowel geschikt voor in de zomer als voor in de winter. 

Dit is de 50 ml variant en hiervoor betaal je €85,05.

 Wat is jouw favoriete geur voor in de zomer?

3 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Het is een heerlijke geur! Maar helaas niet dierproefvrij, daarom ga ik voor de Kruidvat dupe :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb de Kruidvat dupe ook, maar die ruikt iets zoeter vind ik xx

   Verwijderen
 2. Die is zo heerlijk, maar ik gebruik nu erg vaak de dupe van het Kruidvat :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen