maandag 20 juni 2016

W7 Beat it! oogschaduw palette (+ ooglook)

 Voor een paar weken terug ben ik met een vriendin naar de Libelle zomerweek geweest. Het was voor mij de eerste keer en ik vond het een erg leuke & gezellige dag (voor herhaling vatbaar!). Er stonden ontzettend veel kramen, waaronder ook W7. Daar spotte ik een nieuw palette van hun; Beat it!Beat it! komt net als z'n zusjes in een blikken uitvoering, dit maakt het palette lekker stevig en ideaal om mee te nemen op reis.

Er zitten 12 natural nudes kleuren in dit palette. De eerste drie kleuren zijn matte, de rest bevat allemaal een shimmer. Ook zit er een dubbelzijdige applicator in het doosje, met aan de ene kant een spons en aan de andere kant een kwastje. Normaal ben ik niet zo'n fan van bijgevoegde kwastjes, maar deze van W7 vind ik toch altijd wel fijn in gebruik.


Ingrediënten: talc, mica, magnesium stearate, dimethicone, ethylhexyl palmitate, polyisobutene, synthetic wax, phenoxyethanol/ethylhexylglycerin, paraffinum liquidum, tin oxide kan bevatten: ci 77019 (mica), ci 77891 (titanium dioxide), ci 75470 (carmine), ci 77499 (iron oxide black), ci 77491 (iron oxide red), ci 77492 (iron oxide yellow).


Swatches
V.l.n.r. big a, moon shadow, late again, the full monty, film star & candle light.

Big a valt zo goed als weg op mijn lichte huid, de twee andere matte zijn wel oké, maar ik ben geen fan van matte oogschaduw. De matte oogschaduws uit dit palette zijn ook erg poederig, waardoor je meer last hebt van fall out.

The full monty is de enige met een wat grovere glitter erin. Met name film star vind ik erg mooi, een aparte kleur met een prachtige gloed erin (moeilijk/niet op camera vast te leggen). 

V.l.n.r. loved up!, make a wish, teachers pet, billboart, loadad & the gambler.

Over deze laatste 6 kleuren uit het palette kan ik niets anders zeggen dan dat ik ze erg mooi vindt! Ze zijn goed gepigmenteerd, geen fall out en er is voldoende kleur variatie.

Loadad is een prachtige en aparte koper kleur. Op de ogen vallen de kleuren een klein beetje weg wat betreft intensiteit.


Ik ben erg blij met dit palette en de kleuren die erin zitten (op de matte na). Ze zijn ontzettend goed gepigmenteerd, lekker afwisselend qua kleur en hij bevat zowel donkere als lichte kleuren, een palette waar je een hoop kanten mee op kunt. 

Het palette kost €8,95.

Ooglook

Voor deze ooglook heb ik gebruik gemaakt van:
inner corner + binnenkant onderste wimperrand - film star
bewegend ooglid - make a wish
outer corner + buitenkant onderste wimperrand - loadad

eyeliner - E.L.F. liquid eyeliner
mascara - clump defy false lash effect mascara van Max Factor
oogschaduwbasis - NYX jumbo eyepencil #604 milk


 Wat vind jij van dit palette?

13 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Ik had deze nog niet goed bekeken eigenlijk, maar ik vind dat er wel mooie kleuren tussen zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleuren zitten er in dit palette. Mooi look heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de kleuren wel heel erg mooi uitpakken. Vooral voor een budget pallete denk ik dat de kwaliteit van w7 wel heel goed is! Prachtige ooglook heb je trouwens gemaakt!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. W7 is kwalitatief een erg fijn budgetmerk! & dankje ♥ xx

   Verwijderen
 4. Wat een prachtig palette, van binnen en van buiten. Ik vind vooral ook de laatste 6 kleuren heel erg mooi! Je hebt ook een mooie look gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie Palette, ik heb ook twee W7 Palette's en eerlijk gezegd gebruik ik ze te weinig :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi palette!! Prachtige glans ook

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De laatste kleuren zijn mooi! W7 stelt eigenlijk nooit echt teleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele prachtige kleuren! Vind ze zelf heel tof omdat je of hele natuurlijke ooglook of juist een velle ooglook mee kunt maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het echt een mooie palet. Hij is heel veelzijdig zie ik. En je ooglook, wauw echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. super mooie kleuren! ik ben gek op shimmer oogschaduw en hierbij zitten ook echt een aantal mooie tinten tussen!

  BeantwoordenVerwijderen