zaterdag 16 juli 2016

Mijn make-up routine

 Vandaag laat ik jullie zien wat ik 'dagelijks' gebruik voor mijn make-up routine. Dagelijks staat tussen aanhalingstekens, omdat als ik moet werken ik vaak alleen maar mascara op heb (ik lig liever 20 minuten langer in bed). Vandaag laat ik de look zien die ik creëer als ik er wat meer moeite in steek dan alleen maar mascara.


Ik begin altijd met mijn groene concealer stick van NYC en stip daarmee her en der rode vlekjes aan. 


Vervolgens breng ik een laagje foundation aan, ik gebruik de lasting performance foundation van Max Factor in de kleur #101 ivory beige. Daarna poeder ik het af met de creme puff pressed powder ook van Max Factor in de kleur #55 candle glow.

* Sorry voor de vieze kwasten, ik moet ze nog wassen.


Vervolgens breng ik bronzer aan, mijn favoriet is de luminizing bronzer van Catrice. Helaas komt deze uit een limited edition en de bodem is in zicht. 

Mijn jukbeenderen voorzie ik van highlighter van MAC in de kleur Soft & gentle  & ik breng ook wat highlighter aan op mijn cupidoboog voor wat extra glow. 


Mijn wimpers krul ik eerst omhoog met een wimperkruller (ik gebruik er een van de DM) en daarna voorzie ik mijn wimpers van een laagje mascara. Ik gebruik eigenlijk altijd de clump defy false lash effect mascara van Max Factor.


Dan begin ik aan mijn wenkbrauwen. Eerst borstel ik ze even in de goede richting, daarna ga ik aan de slag met de wenkbrauwpoeder (Catrice eyebrow set). Het big bright eyes potlood van Essence breng ik aan onder mijn wenkbrauw om het wat te highlighten en als alles goed zit breng ik tot slot de lash brow designer van Catrice aan om het op z'n plek te houden. 


Last but not least.. Ik voorzie mijn lippen van een kleurtje, momenteel grijp ik elke keer naar MAC Twig, ik vind het zo'n prachtige kleur! 

Andere kleuren die ik ook veel gebruik zijn MAC Mehr, Faux & Please me.


Mijn haren heb ik eigenlijk bijna altijd opgestoken. Meestal een hoge paardenstaart of zoals op de foto een knotje (op mijn werk moeten mijn haren opgestoken zijn). Met name in de zomer vind ik het fijn als mijn haren uit mijn gezicht en nek zijn.

10 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Die kwast met die steentjes is gaaf joh :O mooie lipsticks heb je! Leuk om je routine te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk is 'ie hé? Wilde er nog een bijhalen, maar toen waren ze al niet meer verkrijgbaar bij de Primark. Erg fijne kwast trouwens. xx

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Twig is echt mijn favoriete lipstick op dit moment! Vindt het echt een prachtige kleur ♥ Soms wissel ik hem af met MAC Mehr of Faux. xx

   Verwijderen
 3. Wat leuk om te zien welke producten je allemaal gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, great post! Love the lipstick color!


  http://www.lauramacij.com/2016/07/chaos.html

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie look heb je! Wat is die highligher van mac prachtig. Alleen in het doosje al haha :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie look hoor! De lipstick staat je heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen