zaterdag 9 juli 2016

Nationale Beautybloggersdag!

 Bovenstaand logo zul je vast en zeker al een keer voorbij hebben zien komen op social media. Vandaag is uitgeroepen tot Nationale Beautybloggersdag! Hilde & Astrid kwamen met dit ontzettend leuke idee, een manier om je de vele beautybloggers te leren kennen. Om dit te vieren is er een bloghop georganiseerd & je kunt op elke deelnemende blog iets winnen!

Het idee van de bloghop is dat je van de ene deelnemende beautyblog naar de andere beautyblog door kunt 'hoppen'. Zo leer je beautyblogs kennen waar je het bestaan misschien nog niet van wist. Het kan zijn dat je via Eefje - Beautytalk op mijn blog terecht bent gekomen of je bent gestart op mijn blog (lees dan gauw verder hoe je de bloghop helemaal rond gaat!). 

Ik verwijs je nu door naar de blog van Veronique - Vero does this en zij verwijst jou weer door naar de volgende blog. Als je op elke blog zo doorklikt, kom je (als het goed is) uiteindelijk weer uit bij de blog waar je bent begonnen en dan heb je de bloghop voltooid. 

Er doen meer dan 30 blogs mee en op elke blog kun je meedoen met een winactie, superveel winkans dus!

Wat kun je hier winnen?
- Max&More absolute nudes oogschaduw palette
- Maybelline vivid matte liquid #05 nude flush
- Waxkoord naamarmbandje van Jaoillerie (naam naar keuze)


Hoe maak je kans op deze producten?
» Volg Jouvence via Bloglovin (mijn blog & niet mijn profiel)
» In Nederland of België wonen
» Een geldig e-mailadres achterlaten*
» Een reactie achterlaten dat je meedoet

» Foto van deze winactie delen op Instagram of Facebook (niet verplicht).

* Géén (geldig) e-mailadres is géén deelname.

Meedoen kan t/m zaterdag 16 juli 2016 23:59u, hierna zal ik de winnaar maandag 18 juli een mailtje toesturen.

30 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Ik doe heel graag mee en voldoe aan de voorwaarden! :-) Ik ben een beetje achterstevoren gaan werken, ik kom van Verodoesthis! ;-)

  Contacteren kan op: quadfliegjulie@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De oogschaduwpalet ziet er zo mooi uit!! ^_^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne Beautybloggersdag!! superleuk dat je meedoet vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi palette heb je uitgekozen als prijs! Bedankt voor het meedoen aan de beautybloggersdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gaaf! Ik doe graag mee, en wat een superleuke dingetjes geef je weg! Ik volg je op Bloglovin en mijn email is brittvanommeren@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat oogschaduw palette is echt perfect. Ik doe graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt een heel leuk initiatief dit! Jammer dat ik te laat was om mee te doen. Ik doe ook zeker graag mee met je leuke win actie! Ik volgde je al op bloglovin! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er komt vast en zeker een vervolg ;) Leuk dat je mee doet aan mijn winactie xx

   Verwijderen
 8. Oooh hoe leuk is dit idee!? Ik doe zeker mee en ik volg je natuurlijk al op bloglovin'! Mijn email: meiqiblog@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk, ik doe mee! Mijn mailadres is Henrieke1985@gmail.com
  Ik hop gelijk weer door!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik doe super graag mee met deze winactie!

  Ik volg je ook op www.bloglovin.com/liekevanveen8
  xx_glamourgirls@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk is dit ik doe heel graag mee
  ireneniec48@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke actie. Ik doe mee! :D

  Blog geliked als Charlotte Ellis
  E-mail missfleurrebelle@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk pakketje. Ik wil deze zeker wel winnen. Voor mijn dochter. Ze is gek op makeup en sieraden, net als ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk! Ik waag bij deze een kansje, ik heb alle vereiste (dus niet de extra) stappen voltooid. mail:info@daphnelippmann.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gisteren was het al half 12 toen ik ben gestopt met bloghoppen bij het blog van Eefje, en best met een beetje tegenzin het is zo leuk om op deze manier nieuwe blogs tegen te komen :) Vandaag ga ik mijn bloghopavontuur af maken en zo ben ik op uw blog terecht gekomen. Als ik uitgehopt ben ga ik alle nieuwe blogs eens rustig bekijken. Ik vind het leuk om ook met uw actie mee te doen en volg u nu op BL. Kan/mag ik alleen mijn e-mail adres op een andere manier aan u geven ik zet het liever niet zo openbaar neer. Als dat niet kan dan heb ik gewoon een keertje pech..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je mee doet! Het is inderdaad een superleuke manier om nieuwe blogs te ontdekken xx Liefs

   Verwijderen
 16. Dit bloghoppen is zo tof!!! Ik doe heel graag mee aan je winactie! Wat een mooi palette en liquid. En dat armbandje is ook heel tof. Ik heb gedeeld op FB. (Tamara Mara Großmaul) paramara1982@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik maak graag kans (:
  X Jolijn
  Jolijndoelman@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat leuk zeg! Veel succes iedereen, ik sla deze over :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een leuke winactie, ik doe graag mee! Ik volg je uiteraard al langer via Bloglovin! Mijn e-mail is info@thepinkperfectionist.be

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Super leuke winactie. Dat armbandje is zo mooi! Ik doe heel graag mee met je winactie. M'n email adres is chantallemauritsch@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuke prijsjes heb je. Ik ben erg benieuwd naar deze oogschaduwpaletten en de kleur van deze is erg mooi. Ik doe dus graag mee!Ik volg je op bloglovin!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ohja, natuurlijk, mijn e-mail: info@zazazoo.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Al weer een leuke (voor mij nieuwe) blog ontdekt! Fijn zo'n Bloghop!
  En dan ook nog eens zo'n mooie prijs weggeven... Ik maak graag kans en volg je via Bloglovin'! Groetjes Bodil (bbrinksma@live.nl)

  BeantwoordenVerwijderen