donderdag 8 september 2016

Blog break

 Ik zal er geen doekjes om winden, ik ben de afgelopen tijd een slechte blogger geweest! De zomervakantie zorgde er mede voor dat ik geen tijd (of zin) had om te bloggen. Het was vaak te lekker weer om binnen te zitten en als het dan wel binnen-zit-weer was, was ik lekker bezig met vanalles, behalve bloggen..

Zoals ik al zei is vooral door het lekkere weer en de zomervakantie de klad er een beetje in gekomen. Zo heb ik lekker genoten van een zomervakantie in Tsjechië, ging ik met vriendlief onverwachts naar de dierentuin, deed leuke dingen met vriendinnen, ik ging shoppen bij de Ikea, had helaas regelmatig last van mijn buik & was druk met/voor mijn webshop.

Ik wil vanaf nu de draad weer gaan oppakken en weer lekker gaan bloggen! Ik zit vol met ideeën en mijn to do lijstje voor mijn blog puilt uit. Ik kan en ga niet beloven dat er elke dag iets nieuws online zal staan, maar in ieder geval zal er vaker iets online komen dan de afgelopen tijd het geval was.

Daarnaast heb ik nog een hoop leuke dingen op de planning staan. Zo gaan we nog een dagje naar de Apenheul, er staan etentjes op de planning, er komt een dansweekend aan, ik ga naar de Kreadoe beurs in Utrecht, ik ga 10 dagen met vriendlief naar Benidorm in Spanje op vakantie en 11 december sta ik met mijn sieraden voor mijn webshop Jaoillerie op de kerstmarkt in Bemmel (tussen Arnhem/Nijmegen), yay! Doordat ik op de kerstmarkt ga staan heb ik het nu ook extra druk met een hoop sieraden op voorraad maken.

Speciaal voor jullie heb ik ook nog een kortingscode voor in de webshop. Gebruik de code gratis en betaal geen verzendkosten (geen minimaal bestelbedrag & alles altijd ingepakt als een cadeautje). Geldig t/m aanstaande zondag.

 xx Liefs

6 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Geniet van alles wat je gaat doen ;-)
  Prachtige sieraden maak je.
  Dat had ik jaren geleden ook gedaan.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje, wat lief!
   Heerlijk om te doen hé?
   ♥ xx Liefs

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Vast wel, mis het teveel om er helemaal mee te stoppen ;)

   Verwijderen
 3. Ik kan me goed voorstellen dat het dan niet lukt. Maar het komt vast goed. Volg je al zo lang( eerst onder vintageandbeauty.com). Nu via kimbuining.com 😊.

  Hopelijk tot snel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vast wel! Wat leuk dat je me al zo lang volgt ♥

   Verwijderen