woensdag 30 november 2016

Catrice highlighting pebbles - Victorian Poetry

 De limited edition Victorian Poetry van Catrice ligt vanaf morgen in de winkels. In Duitsland lopen ze altijd net iets voor met de limited editions, want meestal liggen ze daar al een paar weken eerder in de winkel. Toen ik de highlighting pebbles zag, kon ik ze niet laten liggen.


De highlighting pebbles komen in een stevig rond doorzichtig doosje met witte schroefdeksel en gouden versiersels erop. Ik vind het er erg mooi en chic uitzien. 


Op de onderkant van het doosje staan de ingrediënten van het product.De highlighting pebbles lijken op kleine roze en witte kiezelsteentjes.


In het doosje zitten twee verschillende kleuren highlighting pebbles, ik heb ze allebei apart geswatched. Links de roze en rechts de witte highlighting pebbles. Zoals je ziet zijn ze goed gepigmenteerd en ze hebben een subtiele lichtzoete geur.


Hierboven een foto van de highlighting pebbles aangebracht met een kwast. De highlighting pebbles laten een prachtige subtiele glow op de huid achter met een fijne glitter erin. Je kunt de highlighting pebbles, als je zou willen, wat heftiger kunnen aanzetten. Ik vind het effect van de highlighting pebbles erg mooi en subtiel.


Deze limited edition, Victorian Poetry, van Catrice ligt vanaf morgen in de winkels. De highlighting pebbles kosten €4,59. De complete limited edition vind je hier.

Ga jij de highlighting pebbles aanschaffen?

5 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. De pebbles had ik nog niet gezien maar wat zijn ze mooi zeg! Ik denk alleen niet dat ik ze ga aanschaffen want ik moet echt eerst mijn highlighters die ik al heb opmaken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind het een prachtig resultaat! Deze zou ik heel graag willen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een mooie is dit zeg! De verpakking ook, hoe leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bij jou ziet die er mooi uit. Aranka heeft er een hele andere mening over.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik las het ja. Zelf houd ik wel van een subtiele glow. xx

   Verwijderen