zaterdag 19 november 2016

Een paar kleine veranderingen

 Onder het motto 'take the risk or lose the chance' heb ik een aantal kleine veranderingen doorgevoerd in mijn blog. Misschien zijn een aantal van deze kleine veranderingen je al opgevallen en misschien waren de veranderingen zo klein dat het je helemaal niet is opgevallen. Maakt niet uit, in deze post vertel ik graag nog even wat er nou precies is aangepast.

Waar Jouvence zo'n 5 jaar geleden begon als beautyblog, merk ik dat ik nu ook graag andere dingen wil. Toen ik Jouvence begon wilde ik niets liever dan schrijven over make-up en dat deed ik. De laatste tijd begint het echter wat meer aan me te knagen en zou ik graag meer willen dan alleen schrijven over make-up. Begrijp me niet verkeerd, ik ben nog steeds net zo gek op make-up als destijds (misschien nog wel meer als toen), maar ik merk dat ik het ook leuk vindt om over andere dingen te schrijven. Met name de lifestyle gerelateerde artikelen vind ik erg leuk, maar ook diy's, recepten, hotspots, travel, fashion, persberichten & persoonlijke artikelen zullen vanaf nu wat vaker voorbij komen dan voorheen. Geen zorgen, Jouvence blijft in de hoofdlijn een beautyblog, maar zal gewoon wat vaker een uitspatting hebben naar bijvoorbeeld een lifestyle of fashion gerelateerd artikel. Hopelijk lezen jullie net zo graag als ik ook eens iets over de leukste woonaccessoires van de Ikea, hoe over the knee boots te combineren, zelf monchou taart maken of wat je allemaal kunt kopen voor €10,00 bij de Action?

Zo, nu dat gezegd te hebben.. Het werd tijd voor een nieuwe profielfoto, een die wat meer up-to-date was. Deze is ongeveer 2 weken oud, recent genoeg dus zou ik zeggen. Ook de intro tekst eronder is wat aangepast. Erg lastig vind ik dat die intro tekst, het moet pakkend zijn, niet te lang en toch de nodige info bevatten.

De layout is verder vrijwel hetzelfde gebleven. Rechts in de sidebar vind je nu aanbevolen posts. De kopjes over mij, over de site, samenwerking & contact zijn iets veranderd. Ook heb ik sinds een paar dagen Google Analytics 'geïnstalleerd' en hopelijk krijg ik hiermee meer inzicht in mijn blogverkeer. Ik maakte eerst gebruik van Statcounter, maar hier word ik helaas niet veel wijzer van.

Vroeger (vroegâh!), begin 2014, begon ik met het elke dag plaatsen van een blogpost op mijn blog. Dit hield ik lange tijd vol. Af en toe miste er een dag, maar dat nam ik voor lief. Ik merk dat het er de laatste tijd nogal bij in schiet. Zo blogde ik periodes van weken niet, dan stond er een paar dagen weer wat online, dan weer niet. Vanaf nu ga ik weer proberen om elke dag iets online te hebben en in het slechtste geval om de dag! Ik vind het té leuk om te stoppen met bloggen, echter ben ik naast het bloggen druk met mijn baan als tandartsassistente en gaat er veel tijd zitten in mijn sieraden webshop, helemaal nu ik binnenkort op de kerstmarkt ga staan. Ik heb van een klein schrift mijn eigen blog planner gemaakt, om zo een beter overzicht te hebben van wat wanneer online komt, of het al is ingepland en of het al gedeeld is op mijn social media kanalen.

Bij artikelen in samenwerking met bedrijven vermeldde ik onderaan de post altijd al dat het om een samenwerking ging, maar samenwerkingen zullen nu nog makkelijker te herkennen zijn. Achter de blogpost titel komt een euroteken te staan - € en de vermelding onderaan de post blijft.

Hopelijk blijven mijn lezers/volgers nog steeds terug komen, ondanks de kleine aanpassingen her en der.

xx Liefs Amy

7 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Mooi dat je deze stap gaat nemen! lijkt me erg leuk om meer over je persoonlijke verhalen te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te horen dat er interesse is naar persoonlijke updates. xx

   Verwijderen
 2. Astrid Maarleveld19 november 2016 om 18:59

  Leuk Amy
  Ik volg je al lange tijd en denken dat je op de goeie weg zit,met deze veranderingen. Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lang geleden dat ik op je blog keek, superleuk dat je nog steeds bezig bent! Ik ga je zeker weer volgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goede veranderingen! Ben benieuwd naar al je artikelen. :)

  BeantwoordenVerwijderen