donderdag 17 november 2016

Maybelline vivid matte liquid

 Matte lipstick is nog steeds erg populair, Maybelline doet daar een schepje bovenop en komt met vloeibare, matte lipsticks. Ze zijn al sinds juni dit jaar op de markt & vandaag laat ik 3 verschillende kleuren aan jullie zien van de vivid matte liquid lipsticks.


De verpakking is strak en clean. De lipsticks zitten in een doorzichtige, vierkante huls en zijn voorzien van een mat zwarte dop. Ik ben zelf altijd een groot fan van doorzichtige hulzen, zo kun je namelijk meteen zien om welke kleur het gaat.

Ik ben voor 3 vrij subtiele kleuren gegaan, namelijk #50 nude thrill, #05 nude flush & #45 possessed plum.

De lipstick is voorzien van een spons applicator waarmee je heel precies te werk kunt gaan en er zit voldoende product op je applicator. Wat ik ook erg fijn vind is dat de lipstick geen strepen trekt bij het aanbrengen.

Nude thrill, Nude flush & Possessed plum.

Op de swatches op mijn hand lijken de vivid matte liquid lipsticks erg glossy. Vervolgens ben ik gaan swatchen op mijn lippen, hieronder zie je nude flush, ook op de lippen blijft de lipstick vrij glossy. Ik besloot het wat tijd te geven, maar na een aantal minuten was het nog steeds niet zo mat als gehoopt. De lipstick blijft glanzen en lijkt eerder op een goed gepigmenteerde lipgloss. Daarna besloot ik de lipstick 'af te happen' in een tissue, hierdoor krijg je een wat matter effect.

Links nude flush afgehapt in tissue & rechts nude flush gewoon aangebracht.

Hieronder de swatches met op de bovenste foto de vivid matte liquid lipstick zo aangebracht en de foto eronder de lipstick afgehapt in een tissue.

Nude thrill neigt in de flacon wat meer naar bruin, maar op de lippen zou ik hem omschrijven als een beige/nude tint. 

Nude flush lijkt in de flacon oudroze, maar is in werkelijkheid een zachtroze kleur. 

Possessed plum is een mooie, berry kleurige lipstick en een prachtige kleur voor de herfst/winter.

Ondanks dat de lipsticks niet mat opdrogen, zijn ze alle drie prachtig van kleur en intens gepigmenteerd. Mijn favoriet van deze 3 is nude flush, het is een kleur die eigenlijk altijd wel kan. In totaal zijn er 10 kleuren verkrijgbaar, ook kun je ze met elkaar combineren voor een ombre effect.

De lipsticks voelen fijn aan op de lippen/drogen niet uit, de lipsticks hebben een subtiele geur, ik kan niet zo goed plaatsen waar ze precies naar ruiken. Ze accentueren geen velletjes, wel geven ze af op je glas als je drinkt bijvoorbeeld. Zo'n 4 uur blijven ze wel goed zitten, ondanks het afgeven, daarna moet je hem even bijwerken.

Vivid matte liquid lipstick - 8 ml - €6,99

12 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Mooie kleuren en afgehapt inderdaad mooier! De laatste is niet helemaal egaal lijkt het. Ik vind de twee lichtere kleuren daarom wel mooier.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De roze tint is erg mooi. Het matte effect vind ik niet heel opvallend

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij droogt gewoon niet matte op, helaas. xx

   Verwijderen
 3. Ik vind het mooie producten, vooral de roze kleurtjes vind ik tof. Maar echt matte is het niet ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De naam is inderdaad misleidend, want ze drogen niet matte op. xx

   Verwijderen
 4. Raar dat ze het matte noemen, terwijl dit het niet is. Wel mooie kleurtjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, vind ik inderdaad ook raar. Nu heb ik niet 3 matte liquid lipsticks, maar 3 glossy lipsticks. xx

   Verwijderen
 5. Inderdaad echt niet mat, wel heel mooi! Ik vind vooral possessed plum heel mooi. X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. de plum vind ik gaaf!! wow, wat een mooie kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het ook een erg mooie kleur voor de herfst en winter. xx

   Verwijderen
 7. Ik vind het wel grappig dat ze Vivid Matte heten maar helemaal niet zo matte zijn. De kleuren zijn wel echt heel erg mooi, vooral Nude Flush, zoals jij ook al zei!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super mooie tinten, jammer dat ze niet matt opdrogen!

  BeantwoordenVerwijderen