donderdag 3 november 2016

Mijn herfst favorieten

 De klok is inmiddels een uur terug gezet en daarmee belanden we gelijk in de donkere dagen klinkt als het begin van een slecht horror verhaal. Alhoewel ik als rasechte koukleum niets heb met kou en regen, vind ik het aan de ene kant ook wel weer iets gezelligs hebben. Lekker met een warm kopje thee, onder een dekentje op de bank Netflixen ja, ook ik ben bezweken.

Zilvershampoo - Een tijdje geleden heb ik mijn haren lichter laten verven met een grijze gloed erin. Om de grijstint af en toe wat op te halen gebruik ik zilvershampoo. Met deze zilvershampoo van Schwarzkopf zie ik meteen duidelijk verschil.

Douchegel - Deze douchegel van Balea is, helaas, limited edition voorraad is al aangelegd. Het is een zoete geur die je na het douchen nog ruikt en dat voor €0,55! Als je van wat zoetere geuren houdt is 'ie zeker een aanrader.

Shampoo - Een tijd terug had ik regelmatig irritatie op mijn hoofdhuid, het jeukte soms heel erg en ik werd er gek van. Op aanraden van een collega kocht ik shampoo van OGX en na een week was ik zo goed als jeuk-vrij! Sindsdien gebruik ik geen andere shampoo meer. [review]

Reinigingsmousse - Deze reinigingsmousse van Nivea is speciaal voor de droge of gevoelige huid. Nu is mijn huid niet droog, maar wel gevoelig. Ik gebruik hem nu al een tijdje 's avonds onder de douche en ik ben er erg tevreden over. Vooral om je gezicht make-up vrij te krijgen is 'ie erg geschikt.

Micellair reinigingswater - Deze van Garnier gebruik ik al dik een jaar, dat zegt denk ik al genoeg. 's Morgens en 's avonds voor het wassen van mijn gezicht, haal ik eerst een wattenschijfje met micellair water door mijn gezicht heen.

Colloïdaal zilverwater - Dit goedje gebruik ik nog niet zo lang, maar wel lang genoeg om te kunnen concluderen dat hij mijn huid erg goed reinigt. Het schijnt voor heel veel dingen goed te zijn en gebruikt te kunnen worden, zelf reinig ik er 's avonds voor het slapen gaan mijn gezicht mee.

Body cream - De body cream van Rituals in de geur the ritual of sakura ruikt heerlijk lichtzoet, naar kersenbloesem. De créme trekt goed in, blijft niet vet op de huid en ruikt erg lekker! Do i need to say more!? [review]

Lady speed stick - Deze kocht ik op vakantie in Tsjechië uit nieuwsgierigheid, nadat ik er veel goede dingen over gelezen had. Inmiddels is 'ie bijna op, waar ik ontzettend van baal, want in Nederland heb ik ze nog niet gespot. Ik gebruikte alleen spray deo's, maar ik moet toegeven dat ik de stick ook erg prettig in gebruik vindt. Ruikt lekker fris, geen vlekken en houdt goed droog.

Viktor&Rolf Flowerbomb - Een lekkere zoete/bloemige geurexplosie voor de koudere dagen. [review]

Mascara - Al tijden mijn nummer 1 mascara, de clump defy false lash effect mascara van Max Factor. Hij separeert de wimpers erg goed en geeft ze een subtiele en natuurlijke touch.

Wimperkruller - Zonder wimperkruller zouden mijn wimpertjes niet zo mooi omhoog gekruld staan, voor mij een absolute musthave en favoriet.

Highlighter - Als ik kijk naar een highlighter die goed oppakt, lang blijft zitten en een prachtig effect geeft, kan ik niets anders zeggen dan; soft & gentle van MAC! Ik ben er dan ook super voorzichtig mee, zo bang dat ik hem laat vallen. [review]

Lipbalm - Ik was een tijdje verkocht aan de EOS lipbalms, maar na een aantal weken in gebruik, kreeg ik er hele schrale en pijnlijke lippen van. Ik besloot over te gaan op een andere lipbalm om te kijken of het aan de EOS lipbalms lag. Ik greep mijn vertrouwde Labello erbij en binnen een week was het weg. Sindsdien heb ik de EOS lipbalms niet meer aangeraakt en gebruik ik alleen nog Labello. Vooral de vitamin shake ruikt erg lekker en geeft een subtiel roze tintje af.

Oogschaduw palette - Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik bijna nooit oogschaduw draag, doordeweeks naar het werk doe ik het niet, want ik lig liever langer in bed. Als ik moet kiezen dan ga ik voor het awesome eyeshadow collection van Makeup Revolution, hiermee kun je veel kanten op en het pigment is erg goed. [review]

Als ik een compact palette moet kiezen zou ik voor The Nudes palette gaan van Maybelline new york. Goed gepigmenteerd en mooie nude kleuren in het palette, waarmee je zowel een subtiele als een avondlook/smokey eyes kunt maken. [review]

Lipsticks - Zonder twijfel op nummer 1; MAC Twig . Een prachtige kleur die altijd kan met een satin finish. [review]

Daarnaast een aantal kleuren van L'Oréal paris die prima zijn voor de herfst. V.l.n.r. Collection exclusive Blake's pure red, Leatitia's pure red, J Lo's delicate rose.

Gellak - de super gel nagellakjes van Rimmel london zijn niet alleen erg fijn in gebruik, maar ze zijn er ook in heel veel mooie kleuren. Ze blijven goed zitten, een stuk langer dan de gemiddelde nagellak.

Nagellak - Ik ben een groot fan van nude kleurtjes op de nagels of een mooie kleur rood/roze. Links drie lakjes van L'Oréal Paris en rechts twee nude lakjes van Essie (coconut cove & Mademoiselle). [review]

Naast deze beauty essentials kan ik met de koudere dagen ook echt niet zonder mijn dikke sjaal, heel veel thee, Netflix, fleece dekentje & mijn Uggs.

9 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Die OGX-shampoo ziet er zo leuk uit, alleen al daarom zou ik 'm eens aankopen, haha. Ik ben ook een grote labello-fan, al wil ik ook graag eens die EOS'en uitproberen. Wel niet leuk als je er schrale lippen van krijgt, zeker omdat die dingetjes zo duur zijn... Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt echt veel mooie favorieten! Die lakjes van L'Oreal lijken me heel erg fijn. De lady speed stick deo's zijn ook echt een favoriet van mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie favorieten heb je. Die shampoo van OGX vond ik ook heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje wat een boel favorieten voor de herfst haha! Ik vind de Leatitia's Pure Red echt prachtig! Ben ook benieuwd naar het Balea doucheproduct. €0,55 is niet teveel geld hihi! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw dat is een hoop hihi! Ik moet zeggen dat ik er nu niet zoveel heb, maar de Catrice liquid foundation is wel een favoriet van mij nu!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke favorieten heb je! De lipkleuren zien er echt prachtig uit! Mooi voor het najaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh die geur lijkt mij erg lekker! Ik ben nog op zoek naar een lekkere geur. De MAC is echt super hè?

  BeantwoordenVerwijderen