zaterdag 12 november 2016

Musthaves voor in de badkamer

 Vandaag een aantal heerlijke musthaves voor in de badkamer! Met onder andere body foams, scrub, body mist en douchegels. Dit zijn, naar mijn smaak, de producten die je 'me time' in de badkamer en onder de douche nog aangenamer maken.

Lush
Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben gek op de producten van de Lush! Helaas hebben we hier thuis geen badkuip, anders had ik vast en zeker ook al een hele voorraad aan bath bombs hier gehad. Momenteel hebben ze snow fairy (mierzoet) weer in het assortiment, yay! Ook van de (eetbare) lipscrubs ben ik een groot fan.


The Body Shop
The Body Shop heeft ook talloze heerlijke producten en inmiddels staat ook daar de nieuwe kerstcollectie in de winkels. De shimmer bodylotions zijn een aanrader, evenals de body butters.


Victoria's Secret
Ze staan vooral bekend om hun body mists, maar ze hebben meer dan dat. Zo hebben ze ook heerlijke body lotions. Ik heb inmiddels 7 body mists van Victoria's Secret, maar Amber Romance is toch wel mijn favoriete geur.


Balea
Het huismerk van de DM, de douchegels van Balea zijn er in heel veel verschillende geuren. Ook hebben ze om de zo veel tijd andere limited edition geuren. Ik ben helemaal verzot op deze douchegels, als ik bij de DM kom sla ik ook altijd een berg ervan in, maar wat wil je als ze maar €0,55 kosten!?

Naast douchegels verkopen ze onder andere ook body lotion, handzeep en nog veel meer. Dit alles voor fijne prijsjes.


Kneipp douche foam & body mousse
Sinds de ontdekking van de douche foam schieten ze overal als paddenstoelen uit de grond. Ook ik ben verkocht aan de heerlijke douchefoams van Kneipp.

Vlak daarna kwam de body mousse en ook deze zijn een aanrader! De body mousse voelt heerlijk zacht aan op de huid, ruikt lekker en trekt snel in.


Rituals
De producten van de Rituals zijn ook een genot in de badkamer. Mijn favoriete geur is The Ritual of Sakura. Ik heb nog niet zo heel veel van de Rituals, maar ik kan wel zeggen dat de douche foams, body creams en scrubs erg fijn zijn in gebruik.


Sabon
Het beste product van de Sabon als je het aan mij vraagt? De body scrub van de Sabon is zó lekker in gebruik. Na gebruik van de body scrub heb je echt een babyzacht huidje. Mocht je ooit de Sabon binnen wandelen, dan moet je zeker even de body scrub uitproberen!


Zwitsal
De meesten denken bij Zwitsal meteen aan babyproducten, maar zelf gebruik ik ook ontzettend graag de producten van Zwitsal. Ben jij ook net als ik zo gek op de geur van Zwitsal, dan is eau de Zwitsal zeker een aanrader!


Wat is jouw badkamer musthave?

16 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Wat een mooie producten!
  Als ik dichtbij de Duitse grens zou wonen.... dan ging ik dagelijks naar de winkel met zeer goedkope beautyproducten ;-)

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer dat je er wat verder vanaf woont, maar te dichtbij wonen is wel gevaarlijk voor de portemonnee hoor ;)

   Verwijderen
 2. Wat een mooie voorraad heb je!! Balea ken ik nog niet, woon te ver van Duitsland ;) Maar de rest ken ik wel. Zalig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat jammer dat je te ver van Duitsland woont, shoppen bij de DM is echt heerlijk! :) Wel wat minder voor de portemonnee uiteindelijk

   Verwijderen
 3. Allemaal heerlijke producten waar ik ook van hou! Alleen Balea ken ik nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn badkamer must have is denk ik toch wel een mousse en bodybutter van Rituals. Die heb ik altijd in huis :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat een heerlijke producten bij elkaar! De producten van victoria secret en rituals zijn echt mijn favoriet heerlijk dat blijf je heel de dag ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeeeh ja Lush! Dat is een absolute musthave hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah heerlijke producten! Ik ben zelf enorm fan van de Hammam shower foam van Rituals! En shampoo van zwitsal, al vind mn vriend dat een beetje apart haha. Mooie foto's maak je!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een heerlijke producten zie ik allemaal voorbij komen! Die Snow Fairy staat al zoooo land op mijn lijst om eens te proberen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Snow fairy is zeker de moeite waard om een keer te proberen! xx

   Verwijderen
 9. Hele fijne merken laat je voorbijkomen. Heb spontaan zin om een lekker bad te nemen nu.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een fijne merken haal je hier aan! Ik ben dol op Rituals, Lush, The Body Shop & Balea! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lush, The Body Shop, Rituals en Sabon. Zo veel liefde voor die merken! X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik gebruik graag Lush en The body shop. Balea lijkt mij ook heel fijn, maar daar woon ik te ver vandaan. Rituals of Sakura vind ik ook een hele fijne geur.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De producten van Victoria's Secret vind ik ook echt geweldig ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen