woensdag 23 november 2016

Producten van Lancôme getest

 Een tijd geleden kreeg ik bij mijn Douglas aankopen een tasje van Lancôme met een viertal producten erin. Een oogmake-up remover, een oogpotlood, de hypnôse drama mascara en een youth activating oogcréme, dit alles in klein formaat.

Génefique yeux - youth activating eye cream

De youth activating oogcréme zit in een plastic, wit potje met zwarte schroefdop en bevat 5 ml. Er zit boekweitextract in voor de kwetsbare huid rondom de ogen. 

De créme voelt verfrissend aan onder de ogen. Het helpt fijne lijntjes en tekenen van veroudering en vermoeidheid te verminderen. De structuur van de huid rondom de ogen wordt zichtbaar verfijnd, voelt zachter en soepeler aan en je krijgt een frisse & uitgeruste oogopslag. Aldus Lancôme.

De créme voelt inderdaad verfrissend aan onder de ogen. De huid onder mijn ogen voelt zachter aan en verder heb ik het idee dat de huid onder mijn ogen wat strakker is na gebruik van de créme. 

Nou ben ik pas 23, is de huid onder mijn ogen nog aanzienlijk strak & soepel en heb ik naar mijn idee nog geen oogcréme nodig. De créme voelt fijn aan, maar hier ga ik mijn moeder of oma blij mee maken.

Als product op zich kon ik hem niet terug vinden, wel in een setje


Bi-Facil oogmake-up remover

De Bi-Facil oogmake-up remover bevat geen olie en is erg geschikt voor de gevoelige ogen/huid en contactlensdragers. Hij verwijdert moeiteloos alle soorten make-up, zelfs waterproof mascara en tegelijkertijd verzorgt het je huid. Voor gebruik moet je de remover goed schudden, zodat de twee lagen goed worden gemengd. Je brengt hem aan op een wattenschijfje en verwijdert zo je make-up.

De remover bevat geen olie, desondanks vind ik dat hij een wat vettig laagje achterlaat. Iets waar ik niet zo'n fan van ben, maar make-up verwijdert 'ie als een tierelier! Bijkomend pluspunt; hij ruikt naar rozenwater.

Voor 125 ml betaal je €33,28. Je vind hem hier.


Hypnôse drama #01 excessive black

De hypnôse drama mascara in de kleur #01 excessive black moet zorgen voor extreem en grenzeloos volume. De intense, diepzwarte formule is makkelijk aan te brengen en vergroot iedere wimper van aanzet tot uiteinde. Met deze mascara creëer je tot 14 keer vollere wimpers.

Nou moet ik zeggen dat ik erg gehecht ben aan mijn clump defy false lash effect mascara van Max Factor, omdat deze zo ontzettend goed de wimpers separeert, dus ik was erg benieuwd naar deze mascara.

De kleur is inderdaad intens zwart. Het borsteltje is niet recht, er zit een soort golf in. Dit werkt erg prettig met het aanbrengen van de mascara, ook de haartjes van het borsteltje zijn lang, zodat ze alles goed en makkelijk raken. Persoonlijk had ik graag net wat meer separatie gezien, helemaal met mijn kleine en dunne wimpers, maar volume en lengte geeft deze mascara zeker! 

De mascara kost €33,95 en je vind hem hier.


Crayon khôl oogpotlood #01 noir

Het oogpotlood is in de kleur #01 noir - zwart en is er in totaal in 4 verschillende kleurtinten. Het potlood is voorzien van een spitse punt en niet te hard, zodat je er makkelijk precieze lijnen mee kunt maken. Hij is goed gepigmenteerd, ook aanbrengen op de waterlijn is geen probleem en je kunt de kleur wat opbouwen.

Het crayon khôl oogpotlood kost €24,95 en je vind hem hier.


Ik ben erg te spreken over de producten van Lancôme. Ze zijn kwalitatief erg goed, alleen de prijzen voor de full size producten vind ik wat aan de hoge kant. Het tasje wat erbij zit heeft een fijn formaat en is ideaal voor in de handtas. Mocht je nieuwsgierig zijn naar producten van Lancôme, maar niet meteen een full size product willen aanschaffen, dan kun je, net als ik, een klein setje proberen.

6 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Wat heb je een mooie foto's gemaakt! Ik gebruik geen producten van Lancome maar ik hoor er erg goede verhalen over.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die mascara vind ik super fijn! Leuk om dat zo eens te testen he hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, is een fijne manier om erachter te komen welke producten je wel en/of niet fijn vindt. xx

   Verwijderen
 3. Oehh, die oogmakeup remover lijkt me erg goed! De geur klinkt ook heerlijk.
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen