maandag 28 november 2016

The Rock Nudes - Maybelline

 In Spanje kwam ik in de winkel dit palette van Maybelline tegen, The Rock Nudes. In Nederland heb ik hem nog niet gezien, maar ik denk dat het de opvolger is van The Nudes & The Blushed Nudes oogschaduw palette.


Over de vorige twee paletten van Maybelline was ik ook erg enthousiast, daarom wilde ik ook dit palette graag proberen. 

Het is een stevig zwart palette met een doorzichtig venster zodat je de kleuren van de oogschaduw meteen kunt zien, handig!

Op de achterkant van het palette staan de ingrediënten en 13 looks in een palette. Zo kun je quads (4 kleuren), trio's (3 kleuren) en duo's (2 kleuren) combineren. Volgens mij kun je, als je je niet aan deze combinaties houdt, veel meer looks uit dit palette halen.


Het palette bevat 6 shimmer en 6 matte oogschaduws. Het palette bevat zowel lichte als donkere tinten, wat het palette geschikt maakt voor zowel subtiele als een heftige avondlook. 

Bij het palette zit een dubbelzijdige applicator met aan de ene kant een spons en aan de andere kant een blending brush.

De bovenste rij uit het palette, van links naar rechts.

De onderste rij uit het palette, van links naar rechts.

De oogschaduw is goed gepigmenteerd, maar wel wat poederig. Desondanks heb ik geen last van fall-out tijdens het aanbrengen van de oogschaduw op mijn ogen. 

Vaak zijn matte oogschaduws wat slechter gepigmenteerd, maar de matte oogschaduws uit dit palette doen niet onder voor de shimmer oogschaduws.


Bekijk hier The Blushed Nudes & The Nudes palette van Maybelline.

6 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Heel mooi palette wel pittige kleuren hoor, mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, maar de kleuren passen perfect bij de herfst/winter, vind ik zelf. xx

   Verwijderen
 2. Prachtig palette! Erg mooie kleuren, ben er dol op!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dit ook echt een heel gaaf palette. Ik koop niets meer van Maybeline ivm het niet dierproefvrij zijn, maar anders had ik deze ook aangeschaft. De glitterkleuren zien er echt supergaaf uit! Ben benieuwd naar een look met dit palette!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat zonde dat Maybelline niet dierproefvrij is! Moet eerlijk zeggen dat ik me hier nog wat meer in moet verdiepen. xx

   Verwijderen