dinsdag 22 november 2016

Velvet patchouli n° 20 - The Master Perfumer

 Tijdens mijn laatste bezoek aan de Kruidvat viel mijn oog op een nieuwe geur van The Master Perfumer. Er stond helaas geen tester bij, maar omdat zo'n beetje al mijn favoriete geuren patchouli bevatten, nam ik hem op de gok mee. Iets waar ik absoluut geen spijt van heb!


De parfum komt in een paars kartonnen doosje met daarop de nodige informatie. Het flesje zelf is doorzichtig met daarop de naam van de parfum en de geurnoten. Een simpel flesje, maar daarom niet minder mooi.

Net zoals alle geuren van The Master Perfumer, is ook deze geur verkrijgbaar in twee verschillende maten, 15 ml en 50 ml. De 15 ml (zie foto's) is bijzonder handig voor in je handtas.


Velvet patchouli is een mix van pruim, roos en patchouli (topnoot: pruim, hartnoot: roos & basisnoot: patchouli). Het is een licht kruidige, zoete en warme geur. De patchouli is niet extreem overheersend, waardoor de parfum niet te zwaar is en dus ook prima overdag kan. De eau de toilette blijf je gedurende de dag goed ruiken, je kunt hem, als je het nodig vindt, halverwege de dag een touch-up geven. Persoonlijk vind ik het wel meer een geur voor in de herfst/winter.


Voor de kleine flacon betaal je €3,49 en voor de grote flacon betaal je €7,99. In totaal zijn er 9 verschillende geuren verkrijgbaar van The Master Perfumer. Je koopt ze bij de Kruidvat.


Wat is jouw favoriete parfum?

13 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Oh ik hou ook van patchouli. Ik zet deze op mijn lijstje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt me heel nieuwsgierig gemaakt hihi! Ga hem ook maar aanschaffen, zeker handig voor in je tas!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt erg fijn en wat een prijsje zeg! Hier ga ik eens naar kijken bij mijn volgende bezoekje aan kruidvat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb diverse geurtjes van The Master Perfumer. Deze vond ik zelf ook echt heel erg lekker ruiken. Eerst maar eens wat geurtjes opmaken voordat ik weer een nieuw exemplaar aanschaf..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De geuren van The Master Perfumer zijn erg fijn én lekker betaalbaar! xx

   Verwijderen
 5. Ik ben nogal moeilijk met geuren. Ben wel benieuwd naar de geur

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De prijs valt mij reuze mee! Zelf ben ik niet heel dol op patchouli, maar kan het wel waarderen in de bodylotion die ik heb van Lush

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt heerlijk! Ik heb er ook 1 van het Kruidvat, vind ik ook super fijn. Mijn favoriete J'Adore van Dior! Die komt echt elke keer weer terug in mijn verzameling.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Patchouli? Hmm.. nee nog nooit van gehoord. T is vast wel een lekker geurtje!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat ziet deze er leuk uit! ook erg handig om mee te nemen in de tas. Ik zal deze zeker gaan kopen hihi Tnx voor de tip x

  BeantwoordenVerwijderen