donderdag 1 december 2016

Cien shower gel

 Bij de Lidl viel mijn oog laatst op deze kleurrijke douchegels. Ik had ze nog niet eerder bij de Lidl gezien en dat maakte me nieuwsgierig. Ik denk dat het limited edition douchegels zijn voor de winter.


De douchegels zitten in een smalle fles met ieder zijn eigen kleur en geur. In totaal zijn er drie verschillende geuren; patchouli & clove, white blossom & mandarin en bergamot & cedarwood.

De flesjes zien er vrij chic uit en geven je niet meteen het idee dat ze maar €1,49 per stuk kosten.


De dop sluit goed en de opening is niet te groot, zodat er goed mee te doseren valt. Elke geur douchegel heeft zijn eigen kleur flacon, bevat 300 ml product en is wat doorschijnend, zodat je precies kunt zien hoeveel douchegel er nog in zit.


Patchouli & clove - een zoete en wat zwaardere geur, van patchouli en kruidnagel.

White blossom & mandarin - een frisse en bloemige geur, van witte bloesem en mandarijn. De geur van mandarijn kan ik er niet goed in terug vinden.

Bergamot & cedarwood - een frisse geur, van bergamot en cederhout.

Nu het buiten koud is, vind ik patchouli & clove qua geur het lekkerst ruiken en er het beste bij passen. White blossom & mandarin is meer iets voor in de zomer, maar desondanks vind ik het wel een erg lekkere geur. Bergamot & cedarwood is een frisse geur en doet me denken aan de geur van de zeepblokken van Dove.


Kende jij deze douchegels al?

7 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Kende ze niet maar ze zien er super leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lidl heeft wel wat leuke dingen in hun assortiment hè. Deze kende ik nog niet, ga een keer een kijkje nemen:).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ze hebben een heleboel leuke dingen, maar mocht van mezelf niet teveel kopen ;)

   Verwijderen
 3. Leuke verpakkingen. Lees steeds meer over Cien. Ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze kende ik nog niet! Ziet er leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen