dinsdag 13 december 2016

Essence liquid gold eyeliner

 Essence heeft een nieuwe limited edition in de schappen liggen voor de feestdagen; the little x-mas factory. Ik was niet echt van plan om er iets van mee te nemen. Het oogschaduw palette zag er leuk uit, maar bevat kleuren die ik toch niet veel zou gebruiken en al heb. Uiteindelijk nam ik alleen de liquid gold eyeliner mee.De eyeliner zit in een bol wit flesje, met daarop een lange gouden dop. Ik vind de combinatie van wit en goud erg mooi.

De liquid gold eyeliner is verkrijgbaar in één kleur, namelijk #01 ho-ho-ho.


De eyeliner heeft een dun en lang kwastje, wat hem erg fijn in gebruik maakt. Dankzij het dunne kwastjes kun je een subtiele wing zetten, maar je kunt ook gaan voor een wat vollere wing. Daarnaast zorgt het smalle kwastje ook voor een strakke wing. Door de lengte van het kwastje kun je er makkelijk bij.

Ingrediënten:

Aqua (water), mica, glycerin, acrylates/palmeth-25 acrylate copolymer, bisabolol, tocopherol, allantoin, ethylhexylglycerin, potassium hydroxide, phenoxyethanol, sodium dehydroacetate, potassium sorbate, farnesol, ci 77491, ci 77499 (iron oxides), ci 77891 (titanium dioxide).


Ik vind de kleur goud erg mooi, het is een koele kleur goud en ideaal voor de feestdagen! Op de foto hierboven heb ik een drietal lijnen gezet, om te laten zien dat je zowel dikke als dunne lijnen kunt zetten met het kwastje.

Hij droogt vrij snel op, wat ik persoonlijk erg fijn vindt. Ook is het redelijk veegvast, ik heb er na het aanbrengen en een paar minuten wachten, met redelijk wat kracht overheen gewreven, maar de liquid gold eyeliner trok zich daar lekker niets van aan en bleef netjes op z'n plek. 

Met wat make-up remover heb je hem er wel zo af.

Ondanks dat de limited edition the little x-mas factory er zelf naar mijn mening niet zo spectaculair uit ziet, ben ik erg tevreden over de liquid gold eyeliner. Het pigment is goed, hij is slijtvast en het is een prachtige kleur voor de feestdagen!

€2,89

14 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Ik vind hem ook erg mooi! En het pigment is zeker goed voor zo'n kleur! Bedankt voor je goede review! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het pigment is inderdaad erg goed, ben er erg blij mee. xx

   Verwijderen
 2. Wow de kleur is echt mooi voor de feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij lijkt me ook prachtig in combinatie met een zwarte eyeliner. xx

   Verwijderen
 3. Ooh ik vind hem erg leuk! Ik ga er zeker eens een kijkje naar nemen als ik hem in de rekken zie liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat is ie mooi! Ik heb thuis een warme kleur goud, ben nu benieuwd welke tint het mooist is bij mijn ogen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fijne tip is dit zeg! Juist dat 'ie wat koel is vind ik erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooh ik was vergeten dat essence ook zo'n mooie gouden eyeliner had. Ik ga even kijken of ik die nog kan scoren voor de kerst. Fijn ook dat hij wat koeler is, vind ik zelf ook mooier.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij klinkt goed! De verpakking vind ik ook schattig.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zag hem ook liggen, maar heb hem niet meegenomen. Ik ben bang dat ik zoiets misschien 1x gebruik en daarna niet meer. ( maar dat heb ik met meer make-up uiteindelijk..haha ). Ben benieuwd wat voor look je ermee gaat maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik snap wat je bedoelt en ik moet eerlijk bekennen dat ik dat ook met meer make-up doe ;)

   Verwijderen